Naponta 3-4 db élesztő egészséges?
Figyelt kérdés
Minden nap iszok 3-4 fehérje turmixot amit magam készítek. És mindegyikbe teszek 1db élesztőt, leturmixolom a cuccot és legurítóm 1 húzásra, sose jön ki belőlem bírom. De a kérdésem hogy naponta 3-4db élesztő nem okozhat problémát, nem egészségtelen ?2013. okt. 13. 13:49
1/21 anonim válasza:
Egészségtelen. A fehérje turmixod meg semmit sem ér.
Vegyél tejsavófehérjét!
2/21 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem fehérje porokra. És mért ne érne semmit a turmixom ? KB 45-50g fehérja van 1 adag iylen turmixba és naponta 3-4x iszom
2013. okt. 13. 13:53
3/21 anonim válasza:
fúj rágondoltam kicsit a gyomrom beremegett. :D
4/21 anonim válasza:
És 150kg-os vagy?
Mi a francnak meginni ennyit, mikor közben még a táplálkozással is viszel be.
2g/testsúly kg-nyi fehérje menjen.
Összesen.
És a nagy része szilárd kajából!
Az élesztő amúgy jó, de abból is minek annyi?
5/21 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok!
Szóval; summa: felejtsd el a házi löttyödet, vegyél egy normális tejsavófehérjét, nem olyan drága az, és az menjen naponta EGYSZER, mégpedig edzés után.
Amúgy meg egyél sok húst, aztán meg is lesz a kellő mennyiségű fehérje.
6/21 dirtboy válasza:
írd már le hogy miből áll a turmixod.
7/21 A kérdező kommentje:
Legtöbbször ezt iszom:
3dl tej
2db tojás
1db élesztő
50g sovány tejpor
100g szőlőcukor
2013. okt. 13. 14:07
8/21 anonim válasza:
Azta, ez durván hányinger! :-) 3-4 kocka élesztőt eszel egy nap? Akkor már biztos dús, hosszú hajad van! :-) Arra a turmix-receptre én is kíváncsi lennék!
9/21 A kérdező kommentje:
De néha ezt is csinálom
3dl tej
2dl tejszín
2db tojás
50g sovány tejpor
1db élesztő
100g szőlőcukor
2013. okt. 13. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!