Szerintetek ez jó edzésterv? 3 napos, általam lett összeállítva.
1.nap Mell-kar
Bemelegítés után
Mell:Fekvenyomás vízszintesen: 12,10,8,6
Fekvenyomás 30 fokon:12,8,8
Bicepsz:Bicepsz francia rúddal 3x8-10
Bicepsz ülve egykezessel 3x8-10
Kalapács bicepsz:2x8-10
Tricepsz:Letolás kötéllel v rúddal:3x10-12
Tricepsznyújtás egykezessel 3x8-10
2.nap pihenő
3.nap Láb-has
Comb:Guggolás 12,10,8,8
Lábnyújtás 3x10-12
(Hátsó comb hátnál felhúzás)
Vádli:Álló vádli 4x12-15
Ülő vádli 4x10-12
Has:Szueperszettben hasprés 3x25
Lábemelés kartámasszal 3x15-20
4.nap pihenő
5.nap Váll-hát
Váll:Vállból nyomás egykezesekkel 12,10,8,8
Oldalemelés 3x8-10
Hát:Húzódzkodás mellhez 4x8-10
Döntött törzsű evezés 3x8
Felhúzás 3x8-10
Vállvonogatás 3x10
Hátsó váll Döntött törzsű oldalemelés 2x8-10
Vádlit lehet 2-szer edzeném egy héten,meg a hasat is,bicepszet lehetne másik napon,ha szerdán edzeném láb után,péntekig regenerálódik hátnapon?
Szerintem a mellre mehetne több sorozat is, mert ez össz-vissz 7, ami egész hétre kevés stimulus. Menjen úgy 12-16.
A has egyszerű hasprésekkel és lábemeléssel nem kap növekvő terhelést. Szerintem ahogy erősödsz, fogj be egy tárcsát a melledhez, vagy kézisúlyzót a két lábad közé hasazás közben, bár nem kell túlzásba vinni szerintem.
Azt, hogy a bicepszed regenerálódik-e két nap alatt, azt csak te derítheted ki. Próbáld ki először a tervet, és formáld át, ha szükséges. Egyébként én is hasonlóan osztanám fel.
Nyilván ezek az én megjegyzéseim, idő hiányában lehetnek hiányosságok benne. A többiek majd javítanak, amit kell. :)
-mellre 10 sorozat CSAK sima pados fekvenyomás
-tricepszre 1 gyakorlat,9 sorozat
-bicepszre 1 gyakorlat
-lábnyújtás helyett elölguggolás 4 sorozat,5-8 ismétlés
-hátnál te tudod,ha megy 10 húzódzkodás,akkor vagy adj + súlyt vagy végezz + 3 döntött törzsűt
-a 12 ismétléses sorozatot ne számold munkasorozatnak,legyen 10,8,8,6(ez nagy súllyal)
-elosztás katasztrófa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!