Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak kalapács bicepsz elég lehet?

Csak kalapács bicepsz elég lehet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 15:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Találd már ki nekem te pojáca, hogy ha valaki 35-40 kilóval kalapácsol annak nem dolgozik eléggé a bicepsze és előrébb lenne ha valami karhajlítást csinálna. Ez egész egyszerűem hamis állítás. Csak nyomod a bro science fszságokat.
2017. jún. 25. 09:17
 22/36 anonim ***** válasza:
10%

Értelek...

Tehát van a kalapács bicepsz gyakorlatunk,ami ELSŐSORBAN ALKAR gyakorlat.Tehát akkor mit fog edzeni elsősorban? és mit fog edzeni másodlagosan?

Aztán van a karhajlítás bicepszre gyakorlatunk,ami ELSŐSORBAN BICEPSZ gyakorlat.Tehát akkor ez mit fog edzeni elsősorban???

Akkor a kettő közül melyik a jobb bicepszre,naaaa?

Használt kilótól függetlenül,mert itt nem ezen van a lényeg.

Látom megint lepontoztak az illetékesek.

Valamilyen rejtélyes oknál fogva jól esik ragaszkodnotok az "értelmi fogyatékos gyúrós" kategóriához.Pedig nem lenne kötelező.

Azzal nem oldotok meg semmit,hogy ha nincs értelmes érvetek akkor sarat dobáltok leplezésképpen,ez kiscsoportos óvodás hozzáállás.

2017. jún. 25. 09:36
 23/36 Cortez70 ***** válasza:
Nem alkargyakorlat. Szerinted nem jó a kalapács bicepszre, szerintem meg fejlodsz vele. Ennyi. Csináld ami neked jó, de nem kell itt keverni a szart.
2017. jún. 25. 09:41
 24/36 anonim ***** válasza:
#22-es az egyizületes combhajlító gép meg kifejezetten, ELSŐSORBAN csak és kizárólag a hajlítót edzni. A te logikád szerint, akkor az jobb hajlítót eredményez, mint a felhúzás, vagy a guggolás. Én gyakorlati dolgokrol beszélek, nem papírforma okoskldásról.
2017. jún. 25. 09:45
 25/36 anonim ***** válasza:

Cortez,most azt várod,hogy benyelem a horgot,és aztán örülhetsz,hogy van kivel kötekedned.Még mindig nem fogod fel,hogy mennyire átlátszó vagy,hiába takar az izom...

71%

Gyakorlati dolgok...

Megtetted azt a gyakorlati dolgot,hogy fogtál egy kézi súlyzót,elvégezted mindkét gyakorlatot,gondosan megfigyelve mindkettőnél a bicepsz munkáját?

2017. jún. 25. 10:19
 26/36 anonim ***** válasza:
Igen meg tettem jó pár év alatt volt rá időm. És teljesen mindegy, hogy melyik karhajlítást végzed bicepszre amíg van benne progresszíó addig az egész bicepsz fejlődni fog tőle.
2017. jún. 25. 10:25
 27/36 Cortez70 ***** válasza:
Ja hogy te izmos sem vagy, töki? Akkor miről beszélgetünk? Hiába nyomsz itt több oldalnyi baromságot, akkor sem fogunk veled egyetérteni. Hagyd abba a szélmalomharcot.
2017. jún. 25. 10:26
 28/36 anonim ***** válasza:
És félreértés ne essék én nem azt írtam, hogy mindenkinek a kalapács a kötelező mert az a legjobb. Én azt mondtam teljesen mindegy, hogy kalapácsban fejlődsz magas szintre, vagy pl. franciarudas karhajlításban. Az út végén ugyanaz az eredmény vár.
2017. jún. 25. 10:32
 29/36 anonim ***** válasza:
10%

71%

Nem esett félreértés.

Ha egy kézzel elvégzed mindkét gyakorlatot egymás után,és közben a másik kezeddel megfogod a bicepszedet,világos lesz,hogy melyiknél dolgozik jobban a bicepsz.

Nem hinném,hogy mint emberek,genetikailag ennyire eltérőek lennénk,hogy ezt ne lehetne ezzel az egyszerű végrehajtással bizonyítani:)

2017. jún. 25. 10:47
 30/36 Cortez70 ***** válasza:
Nekem dolgozik akkor is a bicepszem és izmos is.
2017. jún. 25. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!