Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak kalapács bicepsz elég lehet?

Csak kalapács bicepsz elég lehet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 15:41
1 2 3 4
 11/36 Cortez70 ***** válasza:
Mivel így is dolgozik a bicepsz, így fejlődik is, ha kapja a terhelést.
2017. jún. 24. 16:11
 12/36 anonim ***** válasza:
Igen, kap terhelést, én csak személyes tapasztalatból írtam hogy bicepszre van jobb gyakorlat is. Nekem legalábbis láthatóan feljött a bicepszem azóta, hogy sima bicepszgyakorlatot is végzek.
2017. jún. 24. 16:13
 13/36 anonim ***** válasza:
Minden karhajlító gyakorlat ugyanúgy mozgatj a bicepszet teljesen mindegy melyiket választja. Attól, hogy neked nem jött be a kalapács, az nem a kalapács hibája, és nem azért jobb neked más, mert a kalapács csak a brachialist terheli(ami nem igaz).
2017. jún. 24. 20:25
 14/36 anonim ***** válasza:
Én kételkedek abba, hogy Szuli natural lenne. Elvileg 46-os karja van 11-12%-os tzs-vel.
2017. jún. 24. 22:18
 15/36 Cortez70 ***** válasza:
Nézd meg a videókban, nincs az 46-os kar. De lehet nem natural ettől függetlenül. Csak nem ez volt a kérdés. :)
2017. jún. 25. 04:00
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Brachials nem a bicepsz része. Gugli ...
2017. jún. 25. 07:14
 17/36 Cortez70 ***** válasza:
De a kalapács megy a bicepszre is, nem csak a brachiallisra. Tehát mindegy, hogy a része vagy nem, attól még fejlődik a bicepsz. Ennyi.
2017. jún. 25. 07:24
 18/36 anonim ***** válasza:
10%

A kérdés arról szólt,hogy elég-e a kalapács bicepsz.Nyilván a kérdező minél jobb eredményre törekszik.Ha a bicepszgyakorlat jobban edzi a bicepszet,mint a kalapács,akkor ésszerű azt (is) beiktatni.Aki kételkedik benne,az vegyen már elő egy kézi súlyzót,és figyelje meg,mennyire dolgozik a bicepsz,az egyik,illetve a másik gyakorlatnál.Józan paraszti ésszel rá lehet jönni a különbségre.

Van valami,amit ezen nem értetek,kedves mániákus lepontozók?

2017. jún. 25. 07:59
 19/36 anonim ***** válasza:
Kalapácsoljál már úgy, hogy nem dolgozik a bicepszed te gyökér. Komolyan mondom nem hiszem el ezeket az anatómia könyves professzorurakat.
2017. jún. 25. 08:41
 20/36 anonim ***** válasza:
10%

Kedves utolsó!

Elolvastad amit írtam?

Ha igen,akkor csak két lehetőség van:

1.Kötekedsz.

2.Értelmi fogyatékos vagy,és nem tudod megfelelően értelmezni a szöveget.

2017. jún. 25. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!