Hogy működik a TSM?
Nem rég akadtam rá, ha jól tudom élő adásokban lehetett róla megtudni mindent, de én azokról lemaradtam.
Hogy is működik ez konkrétan?
Én úgy szoktam edzeni, hogy minden izomcsoportra van egy főgyakorlat, azt piramis szerűen vagy esetleg 5x5os ismetlesekkel csinalom, es ez utan par izolaltabb gyakorlat.
Es heti 5 edzes. Fejlődök is elég jól. Szigorú diéta mellett is növeltem az erőszintemet.
Ha jól értelmezem, akkor a TSM is hasinlít ahoz amit én csinalok, csak elmaradnak utánna az izoláltabb gyakorlatok.
Aha, értem.
Alapvetően imádok hatalmas súlyokkal dolgozni, csak peldaul pont egy fekvenyomasnal nem mindig erzem ugy a mellizmokat, meg ha már kezd fáradni akkor túl sokat nyomok vállból, és épp ezért érzem úgy hogy még tárogatásokkal vagy akár a pad dőlésszögének változtatásával még tovább tudnám nyomorgatni az izmokat.
Legutóbbi mellezésnél példaul ferdapadon felmentem max súlyra, utánna egyenes padon is, végül végeztem pár sorozat tárogatást.
Ez igy mar nem fer bele a tsmbe?
Meg az egyik nagy alapelv az az hogy izomformálás nem létezik.
Ezt így felfogom és korábban is hulyeségnek éreztem peldaul egy kar edzésnél hogy mindem gyakorlat más részt stimulál,közben meg a karodat ugyanabban az egy ívben mozgatod csak esetleg más szögben.
De akkor vállaknál sem létezik pl az első oldalsó és hátsó rész?
Azt nehéz befogadni,hogy kevesebb edzéssel igér olyan fejlődést és tömeget naturalba, ami még kokszolva is mar jonak mondható. Mindezt tápkiegek nélkül.
Szuli aki hirdeti a módszert 95 kilo, viszonylag elég száraz is, ami elvileg naturalba lehetetlen. Vagy már nem tudom, annyi felet lehet olvasni,es meg nincs nagy edzésmultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!