Ez működik naturálban? Nem sok, vagy kevés? Változtassak valamin?
Figyelt kérdés
Heti háromszor megy teljes testes edzésben.
Fekvenyomás 2x6-8
Tolódzkodás súllyal 2x6-8
Evezés 2x6-8
Húzódzkodás felső fogással súllyal 2x6-8
Húzódzkodás alsó fogással súllyal 2x6-8
Guggolás 3x 6-8
2017. máj. 9. 14:35
1/5 Cortez70 válasza:
Kellene néha mellről nyomni is és felhúzni.
2/5 anonim válasza:
Eléggé minimalista de inkább, mint, hogy telepakold ezerféle felesleges gyakorlattal. Én mondjuk azt a két húzódzkodást kicserélném vagy legalább az egyiket, akár egy váll gyakorlatra (pl.mellről nyomás). Egyébként működhet sokáig.
3/5 anonim válasza:
én tolódzkodást,húzódzkodást hagynám a fenébe
evezésből és fekvenyomásból 5 sorozat bicepszre curl vagy kalapács 3x8, tricepszre letolás/homlokra engedés 3x8
guggolással kezdeném az edzést és arra is 5 sorozat
én igy csinálnám, de te próbálkozhatsz a leirt terveddel aztán meglátod hogy mennyire válik be
4/5 anonim válasza:
#3 vagyok +mellről nyomás 5sorozat
5/5 anonim válasza:
Váll meg csuklya nélkül nincsen esztétikus férfias fizikum.Ez a kettő nem hiányozhat egy edzéstervből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!