Kb 2 hónapja járok kondiba, de nem nagyon nőttem. Tudom hogy ez nem fog ilyen gyorsan menni csak tippeket szeretnék kérni. Mit hogy csináljak?
Mit egyek?
Hányszor?
Edzés: Hany sorozatot csinaljak mekkora súllyal? Ha csinálok pl 4 sorozatot akkor azt mind 1 súllyal vagy növeljem? Ha valakinek van annyi ideje le írná egy napját esetleg?
"Egyébként a butaság netovábbja úgy véleményt alkotni valamiről, hogy soha az életbe a közelébe nem kerültél, de a marketingesektől kezdve a designereken át a fejlesztőkig mindenki kocsög, mert olvastad te is egy fórumon. Szép."
Nem olvastam en sehol sem. Egyszeruen tudok olyat amit a tobbseg nem: GONDOLKODNI. Probaltam megannyi kieget meg "csodaszert". Szart sem ertek. Mindegyik ugy volt reklamozva, hogy na majd ez ettol nosz, ez beinditja az izomnovekedest stb.
Nekem eleg volt elolvasni a marketingjet a cuccnak. Orosz elit atletakon (jajj ne mar, megint az oroszok? Miert nem inkabb Kina vagy valami?) kiserleteztek ki, Popeye is ezt ette = regi nepek is felismertek a spenot feherjemegkoto hatasat:DD
Mivel utananeztem jobban mi ez, 2 dolgot tudok errol mondani:
1. A peaknek anno volt egy ilyen termeke, az nem spenot kivonat volt, hanem maga a hatoanyag az ecdysone. Mivel ezt betiltottak (ahogy kb mindent ami komolyabban hat) igy maradt a spenot kivonat, amit manapsag is forgalmaznak. Szerintem ez placebo, kuka.
2. Az Animal M stackben is maga a hatoanyag lehetett, nem pedig maga a spenot kivonat. Valoszinuleg ezert hathatott.
De meg mindig nem ertem, hogy hogy csak a karod nott tole:D Az a fel centi kb annyi, hogy mennyire vagy betoltve, mennyire vagy hidratalt, mikor volt utoljara edzesed stb. Szoval nem revelans.
Tudod, nem muszaj kiprobalni valamit ahhoz, hogy legyen rola velemenyed. Pl szerintem rohadtul fajna ha valami levagna a labamat. Szerencsere nem tapasztaltam, de gondolom, hogy szar. Na ez detto ugyanez. Valami ami legalis, hasznal, de megis olyan marketingje van, amiben jobban mesel mint Anderzen, minden mondatban benne van a kutatasok szo, de egy link sincs ami valamilyen hivatalos forrast mutatna akkor mirol beszelunk?:D De lehet en vagyok a buta es Angelov, Jeff Seid stb ezek tenyleg akar naturalok mert nem koxot tolnak, hanem az oroszok altal feltalalt, legalis spenotviaszt (boccs:D):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!