Tudnatok nekem tippeket adni mensi meghozasara (3 honapja semmi)?
PCOS-em van es csinalom a dietat es sportot es az avivat is, de meg semmi. Mar nagyon jo lenne ha lenne legalabb egy mensi.
Ilyen 3 honapig semmi meg sosem volt. Mindig volt mensimcsak hosszuak voltak a ciklusok. Vajon most mi a baja?
Egyáltalán nem jelenti, hogy baja van, sőt. Nálam akkor kezdődött a beborulás, amikor elkezdtem a diétát, sportot, és elkezdtek javulni az értékeim. A jelentős javulás előtt volt egy mélyzuhanás a tünetekben, még a hajam is jobban hullott, stb. Aztán egyszercsak kivirult minden. Ha beállított diétát tartasz, nem csak nagyjából és a sport is pulzuskontroll mellett korrektül van összerakva, akkor menni fog! Légy türelmes önmagadhoz. Bár mindenki hármas kezelésről beszél, tudnod kell, hogy ez valójában 4-es kezelés. A lelki egyensúlyt legalább olyan fontos megtalálnod, mint a testit. Nézd meg:
Igen a lelki reszet is csinalom. Jogazok, meditalok es igyekszem nem stresszelni. Valamint a dieta ota jobban is alszok. Fel 10 kor mar kidolok es reggel 6-7-ig. Regen meg honapokig par orakat aludtames orakig tartott elaludni es abbol is felebredtem tobbszor egy este. :S
Erzem a jotekony hatasat, csak a mensim is jo lenne, ha visszaterne.
Köszönöm a biztató szavakat! Nagyon sajnálom a veszteségedet. Szegénykém! Igen a türelmemet meg javítanom kell.
Nem is az, hogy mar terhes is akarok lenni, bár igen. De legalább lehetne mar igazán próbálkozni és izgulni, mint minden normális párnak. Mert így elég lelombozo, hogy esélyünk sincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!