Tudnatok nekem tippeket adni mensi meghozasara (3 honapja semmi)?
Figyelt kérdés
PCOS-em van es csinalom a dietat es sportot es az avivat is, de meg semmi. Mar nagyon jo lenne ha lenne legalabb egy mensi.
Ilyen 3 honapig semmi meg sosem volt. Mindig volt mensimcsak hosszuak voltak a ciklusok. Vajon most mi a baja?
2015. aug. 8. 17:32
11/14 anonim válasza:
Nekem 2,5 hónap kimaradás után adott vmi gyógyszert a nőgyógyász, amitől 2 nap múlva megjött. Azt mondta, hogy pcos ide vagy oda, akkor is meg kell jönnie. Nekem is elég rendszertelen volt, kb 38-64 napok között össze vissza. Aztán nem tudom, hogy van-e összefüggés, de a gyógyszer után már azért nem jött meg, mert terhes lettem. Nem terveztünk gyereket, és még el sem indult a diétás sportolós metforminos dolog. Úgyhogy ne érezz semmit reménytelennek a pcos miatt, szerintem sok esetben túl van értékelve ennek a betegségnek a jelentősége.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. aug. 12. 08:52
13/14 anonim válasza:
1 ujjazod magad.
2 lődd fejbe magad.
3 akaszd fel magad.
4 készíts egy emberméretű Szalmazsákot.
5 dugj fel magadnak egy kést.
6 szólj nekem, és én is megduglak.
7 szólj nekem es hozom egy haverom, és ketten akaszuk be neked.
8 kenj a pi.nádra kutya kaját es hívd oda buksit, hogy szépen nyalja le.
9 önts rá 100 % ecetet.
10 sakkoz.
14/14 anonim válasza:
Utolsó! Te egy ostoba ember vagy. Szerintem nagyobb problémád van mint a kérdezőnek, mert ő attól, hogy megalázod még meg fog gyógyulni de te egy buta ember maradsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!