Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 1 hónapja kezdtem el gyúrni,...

1 hónapja kezdtem el gyúrni, tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok 120 kg és 180 cm !

szeretnék egy kicsit fogyni is, de a fő célom hogy izmosodjak !

kérlek benneteket aki tud edzés tervet ajánlani,meg egy étrendet javasolni az segitsen !

jah még valami szerintettek ekkora súlynál én is ihatok protein turmixot hogy az izmaim jobban fejlődhessenek vagy csak a fogyokura hátrányára vállna ?

normális válaszokat várok !előre is kőszőnőm !!

2010. szept. 1. 20:59
 1/7 clint ***** válasza:

akkor a tipp:

mielőtt kérdezel, nézz szét hány hasonló kérdés van, és hány válasz! Garantálom, több órányi olvasnivaló lesz!!!

2010. szept. 1. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
hát igen ,csak sajna igazán rohanó világban élek és nincs időm keresgélni !! ezért irtam ki egy új kérdést és rá adássul meg is adtam egy pár adatot ,hogy e szerint lehessen tippeket adni ! két egyforma ember nincsen ,jo ha tudod kedves első kommentáló !!
2010. szept. 1. 21:22
 3/7 clint ***** válasza:

pontosan, két egyforma ember nincsen, épp ezért nem biztos, hogy ami tipp bejönne másnak az neked is befog.

Az edzéstervvel egyelőre ne foglalkozz. A lényeg úgyis a mozgás. Le kell dobnod magadról pár tizest, addig az izmosodást nem fogod tudni elérni amíg van rajtad sok felesleg. Az izom a zsír alatt van emiatt ha izomnövelésbe kezdenél csak még elhízottabbnak fogsz tünni. Azt a fedőréteget le kell vakarni. Mindennapos súlyzós edzés és kardió kell neked, amit a konditerem spinning részében ki is használhatsz.

Az étrend pedig fehérjedús, szénhidrát és zsír szegény kell legyen!

Ez kb 300 gramm fehérje és 300 gramm szénhidrát lehet amit fokozatosan hetente csökkenthetsz 10-15 grammokkal, egészen olyan 150-200 grammig.

Tápanyagok:

fehérje: csirkemell, pulykamell, hal, tojás (csak a fehérjerésze), proteinpor (édesség helyett mindenképp ajánlatos)

szénhidrát: barnarizs, rizs, zabpehely, főtt burgonya(ritkán a keményítő miatt) teljes kiörlésű kenyér (napi pár szelet)

A zsír is kell a szervezetnek ezért lenmagolajat, vagy egy kevés olivát bevihetsz, de a telített zsíradékot kerüld!!

(margarin, tojássárgája, zsíros hús, tejzsír stb)

zöldségből akár egy egész ládával ehetsz mindenképp sok rostot tartalmaz!!!! Gyümölcsöt ne egyél. Vitaminokat fedezi a zöldség.

2010. szept. 1. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:

tömegnövelni, és fogyni egyszerre nem lehet.

Ezt felejtsd el.

Én javaslom, hogy ess össze először, dobj le egy 20 kgt-t, és utánna faxa edzéstervel, kajával, sok pénzel, és mégtöbb idővel rászánva magad felkapsz 10 kg tiszta izmot másfél-2 év alatt.

2010. szept. 1. 21:55
 5/7 clint ***** válasza:

ja és a vízfogyasztást napi öt liter alá ne add!!!

A súlyzós edzés pedig akármilyen lehet, az edzés a lényeg. Mindig hülyeségnek tartottam az edzés terveket, sok profi nem terv szerint edz. 105 kg vagyok 178 cm izomban és sosem berögzült terv szerint edzettem, annyit csinálok, hogy kétnaponta más testrészt edzek meg, mindegy milyen sorrendben, az is, hogy milyen gépekkel, szabadsúllyal stb. A lényeg az izomrostok gyilkolása úgyis. Ezt ajánlanám neked is, két-háromnaponta más izomcsoportot edzél, a spinninget viszont mindennap használd, futógép, taposógép menjen naponta legalább egy órát.

2010. szept. 1. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

ezt olvasd végig mindenek előtt :)

2010. szept. 2. 08:57
 7/7 A kérdező kommentje:
kőszőnőm az eddigi tippeket
2010. szept. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!