4 hónapja kondizok ez megfelelö lenne a továbikara?
eddig Jumbo tömegnövelöt szedtem meg is volt a hatása...
most ezekre akarnék át térni csak nem tudom hogy megéri e
fehérje.. persze nagyobb kiszerelésben
+szölöcukor
étrendem nem sok csak azért oda figyelek mit eszek meg és hogy meg legyen a napi fehérje adagom kajából...
fehérjéből napi 2 adagot akarok...szölö cukoral
kreatinbol aszem 1 vagy nem tudom menyit kell szedni ...
na erre lettem volna kíváncsi,ne csináld ezt,hallgass rám én is bele estem anno ebbe a hibába és jól beszoptam.
nézz neten tömegnövelő étrendet hogy meglegyen a napi
5g/tskg ch
min. 2g/tskg protein
rostok
vitaminok
és egy kis telítetlen zsír
ha ezek megvannak akkor meglátod hogy szépen fogsz fejlődni,nem lesz panaszod,/már ha az edzésterved is jó/
a helyedben hagynám a nitro pure proteint és vennék helyette power proteint.
azt ihatod edzés után dextózzal és a nap többi részében is mehet és jóval olcsóbb.
a nitro puret kár lenne nem edzés után inni mert a nap többi részében nem szükséges gyors felszívódású protein.
edzés után keverj nyugodtan másfél adag powert maximum 1g/tskg dextrózhoz és ihatod is megfele.
kreatint meg ne szedj még nincs normális tömegnövelő étrended mert úgy nem fog használni.
kretatint megvettem mint hogy a fehérjét is -.- :D
még jó hogy fél kg ést vettem kiprobálni de ezt fogom amit te mondtál hasznositani ... köszi szépen nagyon rendes vagy ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!