Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb 2 hónapja járok kondiba,...

Tomii007dfsvfgdfsdfd kérdése:

Kb 2 hónapja járok kondiba, de nem nagyon nőttem. Tudom hogy ez nem fog ilyen gyorsan menni csak tippeket szeretnék kérni. Mit hogy csináljak?

Figyelt kérdés

Mit egyek?

Hányszor?

Edzés: Hany sorozatot csinaljak mekkora súllyal? Ha csinálok pl 4 sorozatot akkor azt mind 1 súllyal vagy növeljem? Ha valakinek van annyi ideje le írná egy napját esetleg?

2017. jún. 12. 20:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
A 9-es válaszolóval ne foglalkozz, értelmetlen dolgokat ír.
2017. jún. 12. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
azon agyalok, hogy tudott ennyi baromsagot osszehordani... :D :D Amugy meg, mint mar elottem is irtak olvass, es aztan idovel raérzel a dolgokra, kitapasztalod mi az ami mukodik. Amugy naturalban ido kell elerni valamit.
2017. jún. 12. 21:27
 13/22 anonim ***** válasza:
39%
10, 4és fél évig gyúrtam, 25kg izmot szedtem fel, arányosan, és szépen, nem formátlan hústömeget. Több mint 5 éve nem tudok már edzeni mert se időm se energiám nincs már rá, de az izomzatom jó része megmaradt, és még így is messze jobban festek mint az átlag. Nem estem össze mint a kiszúrt lufi, és nem pohosodtam el, a megmozgatott súlyok 60-70%-át most is meg tudnám mozgatni. Tehát valamit nem csináltam rosszul, te meg olvasgass még kicsit gyúrás helyett.
2017. jún. 12. 21:32
 14/22 Cortez70 ***** válasza:
0%
9, De eszetlen sok baromságot írtál, főleg a tapkiegekrol, de az edzéshez sincs fingod sem, ezt itt mindenki látja. Szóval ne szólj bele amihez nem ertesz.
2017. jún. 12. 21:35
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
A táplálékkiegészítő ugyanúgy mint a gyakorlatok és a súlyok, mind egyénre szabottak, minden egyéb csak irányt mutat. Példának okáért az animal m-staket mindenki fújjolta szinte hogy haszontalan sz@r, nekem meg fél centit dobott 21 nap alatt csak a bicepszen. Ha követem a sok zseni véleményét, messze elkerülöm. A táplálkozásra visszatérve pont abba a cuccba volt beta ecdysteron ami a fehérjemegkötődést segítette elő, és a spenótban található meg természetes formájában, amiből épp ezért érdemes fogyasztani. Az, hogy ki milyen edzéstervet alakít ki magának az évek során, egyéni kérdés, nekem a fentebb vázolt jött be. Sok okosgyerek járt le hozzánk is, de vagy formátlan hústömeget csinált magából a legtöbbje, vagy szedte a napozint, dianabolt meg a többi szemetet amitől olyan súlyokat mozgattak meg ugyan amiről én csak álmodtam, de tudod hogy néznek ki most? Mert elég ritka az az ember, aki nem hagyja abba a testépítést előbb vagy utóbb valamiért. Elismerem, hogy régen foglalkoztam már a témával így nem ez köti már le minden gondolatom, az emlékek is kicsit kopnak főleg a milliónyi táplálékkiegészítőt illetően, de az hülyézzen le aki legalább annyit elért mint én(arányait tekintve, mert a 175cm magasság mellé 25kg izom azért más mint 190cm mellé), és ha az edzés abbahagyása után sok évvel nem úgy néz ki mint egy löttyedt fax. És itt be is fejezném az értelmetlen vitát, ami abból indult ki hogy a kérdező válaszára odalöktél egy olvass a neten jellegű választ, én meg pár mondatban akartam megfogalmazni a lényegét annak, hogy ha nem versenyre készül ne görcsöljön a kaján mert felesleges, a tálpálékkiegészítő kell, 1 év mire valamit elér, egy nap 2 izomcsoportnál többet ne terheljen, és azt a módszert ami nekem bevált, hangsúlyozva hogy minden egyénre szabott kell legyen. Meg persze hogy ne szedjen illegális szemetet, még ha nagy is a kisértés.
2017. jún. 12. 22:13
 16/22 palilaci ***** válasza:
19%

"Példának okáért az animal m-staket mindenki fújjolta szinte hogy haszontalan sz@r, nekem meg fél centit dobott 21 nap alatt csak a bicepszen. Ha követem a sok zseni véleményét, messze elkerülöm. A táplálkozásra visszatérve pont abba a cuccba volt beta ecdysteron ami a fehérjemegkötődést segítette elő, és a spenótban található meg természetes formájában, amiből épp ezért érdemes fogyasztani"

:DDDDDDDDDD

Hogy tudtad lemerni azt a fel centit? Ha te beszoptad a marketinget (hmb, teszto fokozok stb) attol meg mast ne vezess felre. A valaszod kb olyan volt, mint a shop builderes velemeny rovat ahol a bécéához irjak, hogy 1 kg zsirmentes izmot hozott 2 het alatt.

2017. jún. 12. 22:20
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
Ez a csávó olyan súlyos, hogy komoly reakció helyett inkább csak idefingok.
2017. jún. 12. 23:34
 18/22 Cortez70 ***** válasza:
34%
Fire gyerek fejlődött,mert feherjemegkötőt is tolt. :) Súlyos arc lehet, minden tapkieg marketinget bő nyállal benyel.
2017. jún. 13. 04:52
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
Sosem próbáltátok, de azért magyaráztok róla, igaz? Gondolom olvastatok róla 1-2, a tietekéhez hasonló bölcs hozzászólást, meg amúgy is drága volt az a 16ezer vagy mennyi amibe került, így végül sosem találkoztatok vele, csak félrebeszéltek róla. A létező legjobb legális táplálékkiegészítő volt, amivel találkoztam. A felkarom átmérője nőtt fél centit ennyi idő alatt, amiből a bicepsz növekedése volt a leglátványosabb. De nem, tudod mit? A hossza nőtt. Csak hogy egy ilyen okos kérdésre méltó választ adjak. Egyébként a butaság netovábbja úgy véleményt alkotni valamiről, hogy soha az életbe a közelébe nem kerültél, de a marketingesektől kezdve a designereken át a fejlesztőkig mindenki kocsög, mert olvastad te is egy fórumon. Szép.
2017. jún. 13. 05:56
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Aki 25 kg elveszíthettlen izmot felszedett annak csak hinni lehet.
2017. jún. 13. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!