Kb 2 hónapja járok kondiba, de nem nagyon nőttem. Tudom hogy ez nem fog ilyen gyorsan menni csak tippeket szeretnék kérni. Mit hogy csináljak?
Mit egyek?
Hányszor?
Edzés: Hany sorozatot csinaljak mekkora súllyal? Ha csinálok pl 4 sorozatot akkor azt mind 1 súllyal vagy növeljem? Ha valakinek van annyi ideje le írná egy napját esetleg?
"Példának okáért az animal m-staket mindenki fújjolta szinte hogy haszontalan sz@r, nekem meg fél centit dobott 21 nap alatt csak a bicepszen. Ha követem a sok zseni véleményét, messze elkerülöm. A táplálkozásra visszatérve pont abba a cuccba volt beta ecdysteron ami a fehérjemegkötődést segítette elő, és a spenótban található meg természetes formájában, amiből épp ezért érdemes fogyasztani"
:DDDDDDDDDD
Hogy tudtad lemerni azt a fel centit? Ha te beszoptad a marketinget (hmb, teszto fokozok stb) attol meg mast ne vezess felre. A valaszod kb olyan volt, mint a shop builderes velemeny rovat ahol a bécéához irjak, hogy 1 kg zsirmentes izmot hozott 2 het alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!