Kb 2 hónapja járok kondiba, de nem nagyon nőttem. Tudom hogy ez nem fog ilyen gyorsan menni csak tippeket szeretnék kérni. Mit hogy csináljak?
Mit egyek?
Hányszor?
Edzés: Hany sorozatot csinaljak mekkora súllyal? Ha csinálok pl 4 sorozatot akkor azt mind 1 súllyal vagy növeljem? Ha valakinek van annyi ideje le írná egy napját esetleg?
Legalább egy évet komolyan kell eddzél, hogy látványos eredményt hozzon. A táplálkozásra, amennyiben nem akarsz versenyszerűen foglalkozni a testépítéssel, nem fordítanék különösebb gondot. Legyen fehérjedús, és több kalóriát fogyassz, mint amit ledolgozol. Egy idő után úgyis jön emellé a kreatin, a fehérjeturmixok, ha szükséges különféle tömegnövelők, nitrogén monoxid, fehérjemegkötők és minden ami legális és nősz tőle, vagy a teljesítményed fokozza. Mert egy idő után vérszemet kap az ember, és még nagyobb súlyba akar nyomni, még nagyobb izmot akar, az meg csirkével és rizzsel nem megy. Csak illegális szereket ne használj soha, azzal csak veszíthetsz.
Edzés ami nekem bejött 2 nap edzés 1 pihenés, mell-bicepsz, hát-tricepsz és váll-láb ciklusokkal, mindegyik izomcsoport 4 gyakorlattal lett edzve, a szériaszámok eltérőek. Egy edzés olyan 1,5 órát jelent. Edzéstervet keress magadnak valami kezdőt, úgyis saját magadra kell majd szabnod, legalábbis érdemes, akárcsak a súlyokat. Ha szériázol mindig akkora súlyt válasz amivel az utolsót még éppen ki tudod nyomni/emelni. Se könnyű ne legyen, se olyan nehéz, hogy ne tudd megmozdítani. Minden edzés küzdelem legyen, mert csak úgy használ. Olvass sokat a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!