Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan kezelnétek a párotok...

Ti hogyan kezelnétek a párotokat, ha folyton kiakadna az étrendetek miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A problémám bár párkapcsolati, mégis ide írom, mert szerintem ti sporttársak jobban megértitek a dolgot!

Egy éve edzek, és sikerült már ennyi idő alatt is egy elég sportos formát összeszedtem, 25kg-t fogytam, persze szigorú diéta mellett. Itt most az utóbbival van a gond. Barátnőm annyit sportol, hogy heti egyszer, ha van kedve elmegy futni, én minden héten 6-szor megyek terembe (3 súlyzós, 3 kardio). Ezt ő már elfogadta, viszont a kaja miatt folyton megszól, legutóbb étteremben voltunk, ahol is mondtam, hogy természetesen állom a csekket és ő azt kér, amit akar, én viszont legfeljebb csak iszok egy pohár bort. Erre kiakadt, hogy ennyit sem lehet tőlem elvárni, hogy normálisan "együtt legyünk". (Ezt nem is értem, az együttlét a kajából áll?)

Nektek volt már ilyen? Ha a napirendem elfogadta, ezt már miért nem képes? Szeretem őt nagyon, de kezdem unni, hogy állandóan ezzel piszkál. Szerintem más nő örülne, ha a barátja képes lenne némi önmegtartóztatásra. És nem kell azt gondolni, hogy az edzés mellett nincs életem és egyéb céljaim, de egyszerűen kell a pontosan kiszámított étrend, hogy fejlődjek - bár ezt itt talán nem kell magyaráznom. 26/F

2017. jún. 9. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ehettél volna bármit igazából. Főleg hogy bort iszol. De ha nem akkor el kell dönteni melyik a fontosabb és annak tudatában kell cselekedni. Ha az asszony a fontosabb akkor ilyenek bőven férjenek bele és egyél vele. Ha pedig teljes fanatikus vagy és nem tudja elfogadni akkor elég nehéz lesz. Féltékenyek tudnak lenni az edzésre is mert azt érzik hogy fontosabbak mint ők (mondjuk lehet az is).
2017. jún. 10. 05:23
 12/20 A kérdező kommentje:

7: te nem eltökélt, hanem szimplán idióta vagy, de azért osztod az észt.

10: a heti egy csalónapot meg dugd fel magadnak, megnézném azt a formát, ami neked van...

Egy pohár bor meg nem a világ, de egy zsíros éttermi kaja már nagyon is.

2017. jún. 10. 15:29
 13/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Mi a zsíros abban töki, ha eszel csirkemellet zöldséggel?
2017. jún. 10. 15:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Melyik étteremben kapsz csirkemellet natúrban zöldségekkel esetleg salátával öreg?
2017. jún. 10. 15:34
 15/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Bármelyikben kisgyerek. Mindenhol van grillezett. De te egy kis köcsög troll vagy.
2017. jún. 10. 15:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Édesanyukád te gyökér.
2017. jún. 10. 18:27
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha értenél hozzá akkor tudnád, hogy nem egy kajálás számít, de látszik, hogy nagy mester vagy.
2017. jún. 10. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Úristen és ilyen embernek barátnője van....
2017. jún. 10. 22:15
 19/20 anonim válasza:
Tuti troll vagy de azért leírom hogy ha valakit elviszel enni,illik neked is enned valamit.rettentően kínos lehetett a lánynak
2019. szept. 8. 21:37
 20/20 anonim válasza:

Amugy most tenyleg,melyik etteremben nincs pl natur csirkes salata?

Heti szinten jarok es eddig mindenhol volt

2019. szept. 11. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!