Ti hogyan kezelnétek a párotokat, ha folyton kiakadna az étrendetek miatt?
Sziasztok! A problémám bár párkapcsolati, mégis ide írom, mert szerintem ti sporttársak jobban megértitek a dolgot!
Egy éve edzek, és sikerült már ennyi idő alatt is egy elég sportos formát összeszedtem, 25kg-t fogytam, persze szigorú diéta mellett. Itt most az utóbbival van a gond. Barátnőm annyit sportol, hogy heti egyszer, ha van kedve elmegy futni, én minden héten 6-szor megyek terembe (3 súlyzós, 3 kardio). Ezt ő már elfogadta, viszont a kaja miatt folyton megszól, legutóbb étteremben voltunk, ahol is mondtam, hogy természetesen állom a csekket és ő azt kér, amit akar, én viszont legfeljebb csak iszok egy pohár bort. Erre kiakadt, hogy ennyit sem lehet tőlem elvárni, hogy normálisan "együtt legyünk". (Ezt nem is értem, az együttlét a kajából áll?)
Nektek volt már ilyen? Ha a napirendem elfogadta, ezt már miért nem képes? Szeretem őt nagyon, de kezdem unni, hogy állandóan ezzel piszkál. Szerintem más nő örülne, ha a barátja képes lenne némi önmegtartóztatásra. És nem kell azt gondolni, hogy az edzés mellett nincs életem és egyéb céljaim, de egyszerűen kell a pontosan kiszámított étrend, hogy fejlődjek - bár ezt itt talán nem kell magyaráznom. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!