Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elmennék rakodómunkásnak...

Ha elmennék rakodómunkásnak jobb formát tudnék hozni, mint a konditerembe járók?

Figyelt kérdés
A nagyrészüknek 45-50-es karja, egy ifa platónyi háta és olyan csuklyája van, mint egy bikának. Illetve így a funkcionális izmokat is megmozgatnám, a konditermi edzéssel ellentétben.
2017. jún. 2. 09:13
1 2
 11/17 Cortez70 ***** válasza:
Utolsó te is vágod a poént látom. Plusz még jó nagy baromságokat is írtál. Na de kell ilyen is. :)
2017. jún. 2. 10:04
 12/17 Cortez70 ***** válasza:
8-asnak írtam, csak mire elküldtem.....
2017. jún. 2. 10:05
 13/17 anonim ***** válasza:

most jöttem haza, 2évet bírtam egy Manhattani költöztetõ cégnél, napi $300 jó pénz, de kegyetlen durva meló.

aki nem edz mellette bàrmilyen súlyzós edzèst, az nem is bírja... mondjuk a mi cégünk nem is alkalmazott volna ilyen embert. amúgy az esetek többségében csak erõs fogás, az, hogy tudd is tartani sokàig azt a fogàst meg kardio az egész...

volt 20emeletes building, ahovà csak dobozokat kellett felcipelni, de a régi èpítésû hàzban a személyzetnek nem volt lift, fõbejàraton meg be se enged a portàs, nemhogy hasznàllhatnàd a lakók liftjét...azt még a hàzvezetõnõknek sem szabad ilyen helyen...

vagy mikor van lift személyzetnek is, de nem fér be a 200kg os antik ebédlõasztal, amin persze sérülékeny a lakk, de fel lell juttatni a 30.-ra...

de lényeg, hpgy nem a leíràsodban lévõ lehetetlen testalkat nem volt jellemzõ rànk.

2017. jún. 2. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igazán jó testet csak Tüzép-dolgozóként tudsz kifejleszteni
2017. jún. 2. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezek mind semmik. A hentesek egy egész disznót is képesek felemelni.
2017. jún. 2. 11:48
 16/17 paper_chaser ***** válasza:

"Inkább szkanderezni kéne, lehetőleg romákkal!"

Ezen besírtam.

2017. jún. 5. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én azt mondom, az fejleszti a legjobban a fizikumot, ha kötelet húzol a Szent Lélekkel.

2017. jún. 6. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!