Ha elmennék rakodómunkásnak jobb formát tudnék hozni, mint a konditerembe járók?
most jöttem haza, 2évet bírtam egy Manhattani költöztetõ cégnél, napi $300 jó pénz, de kegyetlen durva meló.
aki nem edz mellette bàrmilyen súlyzós edzèst, az nem is bírja... mondjuk a mi cégünk nem is alkalmazott volna ilyen embert. amúgy az esetek többségében csak erõs fogás, az, hogy tudd is tartani sokàig azt a fogàst meg kardio az egész...
volt 20emeletes building, ahovà csak dobozokat kellett felcipelni, de a régi èpítésû hàzban a személyzetnek nem volt lift, fõbejàraton meg be se enged a portàs, nemhogy hasznàllhatnàd a lakók liftjét...azt még a hàzvezetõnõknek sem szabad ilyen helyen...
vagy mikor van lift személyzetnek is, de nem fér be a 200kg os antik ebédlõasztal, amin persze sérülékeny a lakk, de fel lell juttatni a 30.-ra...
de lényeg, hpgy nem a leíràsodban lévõ lehetetlen testalkat nem volt jellemzõ rànk.
"Inkább szkanderezni kéne, lehetőleg romákkal!"
Ezen besírtam.
--gömb--
Én azt mondom, az fejleszti a legjobban a fizikumot, ha kötelet húzol a Szent Lélekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!