Melyik a jobb és mivel lehet jobban fejlődni?
Figyelt kérdés
Eddig az ICF-et csináltam, tapasztalataim alapján jól lehet vele fejlődni, de kissé hosszúra nyúlik az edzés és néha csak a felét csinálom, meg mert 2-3 gyakorlat után elmegy a kedvem. A másik amire gondoltam, az pedig egy 4-5 napos szétbontott edzés. Ilyet még nem próbáltam, de nem tudom, mert akárhogy gondolkozok rajta, nem tudom, hogy tudnék-e fejlődni vele, mert pl. heti 1 guggolás szerintem kevés, hogy növeljem a súlyt.
Egy ilyenhez szerintem jobban lenne kedvem.
Szerintetek melyiket válasszam? ICF, vagy egy jobban szétbontott edzés?
Én csak több izmot szeretnék és egy elég jó erőszintet.
2017. jún. 1. 18:43
1/3 Cortez70 válasza:
Próbáld ki a heti 4 napos, de kétfelé bontott tervet. A,B, pihi, A,B hétvége pihi. A nap pl: mell-hat-vall, B nap: lab- kar. Elég egy edzésen 4-6 sorozat egy izomra, mivel kétszer edzed egy héten.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha már edzel egy éve akkor naturalban A-B felosztású heti 4 napos edzéssel fejlődsz a legjobban, a többit Cortez leírta.
3/3 anonim válasza:
Legjobban a heti 4, A-B felosztású tervvel jársz. Ha a miértjére vagy kíváncsi, akkor legjobb az ha utána nézel a témának, mert ide sok lenne leírni, de a leegyszerűsített verzió az, hogy edzés után 48-72 órába jelentősen megnő a protein szintézis, és ha te ezt maximálisan kiszeretnéd használni, akkor minden izomcsoportot heti kétszer edzel meg, erre pedig tökéletes az A-B felosztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!