Mit gondoltok szálkásítsak vagy tömegeljek?
Figyelt kérdés
2,5 éve edzek, de kamaszként nem nagyon támogattak étrendemben, ezért nem is volt, szóval szarul kajáltam. Képet nem szeretnék kirakni ide, de kb annyi izomtömeg van rajtam, hogy 17% a testzsírom, és ez mellett van 40-41es karom. Vagyis nincs sok izom rajtam. Ha tömegelek, még ha lassan is akkor is jön fel rám zsír és így se kevés a 17, de ha meg szálkásítok akkor meg elég vékony leszek, talán ha heti fél kg-ot adok le akkor nem veszítek sok izmot, de a véleményetekre vagyok kiváncsi, hogy szerintetek melyik lenne az okosabb döntés?2017. máj. 28. 20:51
1/5 Cortez70 válasza:
Tömegelni kell ha nincs elég izom.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem lesz sok az a 19-20%-os testzsír ? Annyinál már a tesztoszteron szint is visszább megy, nem igaz?
2017. máj. 28. 21:34
3/5 anonim válasza:
Esszel kell tomegelni. Tiszta kajaval. Es nem kakaos csigaval meg pacal porkolttel. Ugy nem megy fel annyi zsir. Jatsz a szenhidrattal, lehet pl neked eleg 4 vagy 5 g, nem kell tobb, ha zsirosodasra hajlamos vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
Nyilván tiszta kajával gondoltam én is az egészet, de ha például havonta fél kg-ot hízok, vagyis lassan tömegelek akkor elérhetem azt hogy a testzsírszázalékom szinte ne is mozduljon meg 1 év tömegelés után se? Mert tényleg nem szeretnék zsírdisznó lenni.
2017. máj. 29. 04:29
5/5 anonim válasza:
Dobj be 1 hónap szálkásítást, aztán lassan tömegelj. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!