Szálkásitsak vagy tömegeljek?
Figyelt kérdés
először is bocsi, amiért sok ilyen kérdés van, nem muszáj segiteni de ha mégis akkor köszönöm szépen:)
170cm, 70kg, bmi 24.2 normál, testzsir 18-20% körül lehet
szembeötlő a felesleg a hasamon,derekamon ezért sokszor úgy érzem szálkásitanom kéne, de mivel nem vagyok izmos tömegelni is kéne, na most 20%testzsir esetén 14kg háj van rajtam, szerintetek gyorsan le tudok adni, annyit hogy 12%tzs.-m legyen? érdemes-e? vagy tömegeljek?
19F, előre is köszi a válaszokat
2016. okt. 11. 16:44
1/4 anonim válasza:
Hát az egyik oldalam azt mondja, hogy úgyis itt a tél, tömegelni kellene, és majd tavasz végén diétázni.. A másik oldalam meg azt mondja, hogy diétázz le, aztán tisztán tömegelj.. Talán az utóbbit javasolnám inkább
2/4 anonim válasza:
szalkasits kis sulyal kell sokat csinalni amennyit csak birsz
3/4 likebike válasza:
Szerintem szálkásíts.a #2 hülyeséget ír,nincs ilyen,hogy szálkásítani kis súllyal kell,azt az étrend határozza meg.Ha kezdő vagy,3 napos teljes testes edzés menjen.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:) tudom, hogy a kettes baromságot mondott, icf5x5öt csináltam, csak az étrend nem volt jó, akkor szálkásitok a látszatra 12-14% tzs-ig
2016. okt. 11. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!