Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek tömegeljek vagy...

Szerintetek tömegeljek vagy szálkásítsak?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam sok izom, de zsír az van sok. Ránézésre kb. 20%. Ezt szálkásítsam le vagy tömegeljek még rá? A másik kérdésem az lenne, hogy a derekam mindig ilyen "széles" marad?

[link]

2016. aug. 11. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szalkasits. Es igen nagy az esely ra h marad de kicsit megy le zsir kisebb lessz valamivel
2016. aug. 11. 20:17
 2/14 anonim válasza:

Mennyi a testsúlyod és milyen magas vagy?

amúgy attól függ hogy melyik tetszik jobban pl nagy mell, kar stb vagy kockás has és kisebb kar, mell stb de szálkásabb is.

2016. aug. 11. 20:20
 3/14 A kérdező kommentje:
185cm és olyan 83kg körül. Izmos és szálkás akarok lenni. 1 és fél éve edzek, de sajnos nem volt étrendem, rosszul is edzettem és csak a maradék fél évben sikerült jól. Sokat erősödtem, de jött még hozzá zsír.
2016. aug. 11. 20:30
 4/14 anonim válasza:

át kell térni a kardióra, lehet az futás vagy ugrálókötelezés is az jobban meg kíméli az ízületeket vagy ami szimpatikus.

az edzés meg mehet mellette ugyanúgy hogy ne izomból fogyj, én az étrendhez annyira nem értek nekem se volt valami jó étrendem sose csak a lényeg, hogy ne egyél túl sok zsírosat ha teheted, fehérje ugyanúgy kell hús, tojás stb.

igazából én is csak azt tudom mondani amit mindenki szokott hogy diéta meg kardió.

2016. aug. 11. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Feherje:husok,tojas,turo, protein por,

Ch:rizs,krumpli,teszta,kenyer(tk)

Zsir,olajos magvak

Feherje:testsuly kilonkent 2gramm

Ch: 2,5

Zsir:0,5

2016. aug. 11. 20:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Az alapokkal tisztában vagyok.Van már étrendem. Akkor folytassam tovább a szálkásítást?
2016. aug. 11. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen
2016. aug. 11. 21:11
 8/14 Andi80018 ***** válasza:
Ebből a képből az sem látszik, hogy egyáltalán jársz edzeni, ne haragudj. Igen, sok a zsír, de az izom meg semmi. Sokat nem ért a másfél éved vagy mennyid, ez konkrétan 0. Legalábbis a kép alapján, mert lehet olyan kocka vádlid van pl, mint állat. :-)
2016. aug. 11. 21:25
 9/14 Klanwarrior ***** válasza:

Nehogy szálkásíts!!! Esetleg menj le 15% tzs%-ra, és próbáld megtartani a 15%-ot lassú tömegeléssel, de ne szálkásíts le teljesen, mert csont és bőr leszel.

Nekem úgy 11% lehet a testzsírom, és ugyanilyen magasság mellett vagyok 81kg ráadásul nekem sincsenek hű-de nagy izmaim, ennyi zsírral rajtad sem lehet sok. Menjen a tömeg :D

2016. aug. 11. 22:03
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ez a 185 centi és 83 kiló furának tűnik.

Vagy a zsír nagyon sok rajtad vagy nem hitelesek ezek az adatok, de a kép alapján nagyon kevés izom van rajtad.

186-187 centi vagyok 82-83 kiló körül és egészen máshogy nézek ki..

Szálkásíts picit aztán tömeg de ésszel. :)

2016. aug. 11. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!