Szerintetek tömegeljek vagy szálkásítsak?
Nincs rajtam sok izom, de zsír az van sok. Ránézésre kb. 20%. Ezt szálkásítsam le vagy tömegeljek még rá? A másik kérdésem az lenne, hogy a derekam mindig ilyen "széles" marad?
Mennyi a testsúlyod és milyen magas vagy?
amúgy attól függ hogy melyik tetszik jobban pl nagy mell, kar stb vagy kockás has és kisebb kar, mell stb de szálkásabb is.
át kell térni a kardióra, lehet az futás vagy ugrálókötelezés is az jobban meg kíméli az ízületeket vagy ami szimpatikus.
az edzés meg mehet mellette ugyanúgy hogy ne izomból fogyj, én az étrendhez annyira nem értek nekem se volt valami jó étrendem sose csak a lényeg, hogy ne egyél túl sok zsírosat ha teheted, fehérje ugyanúgy kell hús, tojás stb.
igazából én is csak azt tudom mondani amit mindenki szokott hogy diéta meg kardió.
Feherje:husok,tojas,turo, protein por,
Ch:rizs,krumpli,teszta,kenyer(tk)
Zsir,olajos magvak
Feherje:testsuly kilonkent 2gramm
Ch: 2,5
Zsir:0,5
Nehogy szálkásíts!!! Esetleg menj le 15% tzs%-ra, és próbáld megtartani a 15%-ot lassú tömegeléssel, de ne szálkásíts le teljesen, mert csont és bőr leszel.
Nekem úgy 11% lehet a testzsírom, és ugyanilyen magasság mellett vagyok 81kg ráadásul nekem sincsenek hű-de nagy izmaim, ennyi zsírral rajtad sem lehet sok. Menjen a tömeg :D
Ne haragudj de ez a 185 centi és 83 kiló furának tűnik.
Vagy a zsír nagyon sok rajtad vagy nem hitelesek ezek az adatok, de a kép alapján nagyon kevés izom van rajtad.
186-187 centi vagyok 82-83 kiló körül és egészen máshogy nézek ki..
Szálkásíts picit aztán tömeg de ésszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!