Szálkásitsak vagy tömegeljek még?
Sziasztok! Az a helyzet hogy fél éve edzek kb és fejlödök is de! Mielőtt elkezdtem volna edzeni elég sok szemét kaján éltem (meki, gyros , pizza ,csoki stb.) mert mindig is vékony voltam és kicsit hizni akartam ami sikerült is ugyan is a 178 centimhez társult egy 62 kgos tömeg amit egy év alatt feltornásztam 70re ami nem sok de sajnos lett kis pocak is . Elkeztem edzeni fél éve 70 kilósan,jelenleg 75kg vagyok de mivel hogy az elején derék tájt kicsit zsiros voltam tömegelés közben kicsit még nagyobb lett a hasam ami sokszor zavar mert elég hülyén néz ki hogy a jelenlegi alkatomhoz ilyen a hasam. A testzsírom kb 20% on van . Gondoltam hogy leszálkásitok kb 70 kilora hogy a hasambol menjen le és utána tovább tömegelnék tisztán vagy hogy csináljam ?
Elöre is köszönöm a normális válaszokat!
20% testzsírnál már rég diétáznék.
Már ha tényleg annyi. :)
Lehet hogy én viszem tulzásba de kb ilyen a hasam mint a középsö embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!