Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek tömegeljek vagy...

Szerintetek tömegeljek vagy szálkásítsak?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam sok izom, de zsír az van sok. Ránézésre kb. 20%. Ezt szálkásítsam le vagy tömegeljek még rá? A másik kérdésem az lenne, hogy a derekam mindig ilyen "széles" marad?

[link]

2016. aug. 11. 20:12
1 2
 11/14 anonim válasza:

szerintem tuti van ott izom meg erő is, nagyobb testzsírnál azért nem annyira látszik.

meg igen képen is minden máshogy látszik, sok 60-65 kilós embernek úgy tűnik hogy milyen nagy karja van mert full szálkás izmos azt élőbe meg semmi köze hozzá.

2016. aug. 11. 23:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért csak erő jött rám, izom meg alig. 80-ba beletudok guggolni párat,fekvenyomásba 5 ismétlést 77,5kg-ba beletudok nyomni. Ennél a 2 gyakorlatnál nem néztem még maxot. A felhúzásnál néztem csak, ott 120kg 1x. Ezt nem értem, erőben jött, de nem nézek ki sehogy sem.
2016. aug. 12. 09:33
 13/14 Andi80018 ***** válasza:
Ha nem jó az étrended, sok a szénhidrát, kevés a fehérje, kevés pl a vízfogyasztás, szar vitamint szedsz, akkor nem lesz látszatja. Edzésben is lehet nem jól csinálsz valamit, kevés az aerob, rosszkor csinálod, sok összetevője lehet a dolognak. Hányszor jársz le egy héten, mennyire edzel intenzíven, nem edzel-e túl sokáig, túl sok pihenőidőkkel. Pihenő napon kéne cardiózni, legalább 1 órát, kb 3-szor egy héten, a többi napon edzeni, négy naposra tök jól fel lehet bontani.
2016. aug. 12. 09:40
 14/14 anonim válasza:
Erősödni erősödhetsz de izmosodni csak megfelelő fehérje bevitellel étrenddel tudsz.
2016. aug. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!