Otthon melyik mozgásforma lenne az optimálisabb? "Kis" kondi terem vagy saját testsúlyos gyakorlatok ( némi eszközzel persze)?
Figyelt kérdés
Abban az esetben gondolom,ha csak így 3-4 alkalommal érek rá edzeni fél -3/4 órát.Úgy vagyok én vele ha valaki súlyzózni akar, annak nincs értelme otthon, le kell menni konditerembe rendesen + nem is olcsó kialakítani.Otthon több értelme van ebben az esetben a calisthenic gyakorlatoknak?(akár övvel nehezítve) Későbbi konditermi edzéshez jó alapot adhat?2017. máj. 21. 20:51
1/5 Cortez70 válasza:
Otthon is sulyzos edzessel tudsz jobban fejlődni. Az izmok nem tudják, hogy otthon terheled vagy teremben. Ha van elég súlyod.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Hát igen ezt értem, de azért az eszközök legalább 250-300 ezerbe benne lennének.Meg azért a teremnek van egy "hangulata", itthon azért nagy a kísértés,hogy néha ellógjam az edzést.Meg a terembe sokkal komolyabb eszközök vannak.
2017. máj. 21. 20:57
3/5 Cortez70 válasza:
Komoly eszköz? A sok suly a komoly és legyen pad, guggolo állvány. Ennyi kell. Nem a gépekre kell alapozni. De persze mehetsz terembe is, csak te nem ezt kérdezted, hanem azt, hogy otthon mit csinálj.
4/5 anonim válasza:
Én 13 ezerért vettem 50kg súlyt gagyi fekvenyomó paddal, azt otthogy meg lehet erősíteni, meg egy guggoló állványt hegeszteni. Ezzel együtt van 80 kiló súlyom, még egyszer ennyi kéne, és megvan minden.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos alapból sincs sok helyem szóval egy fekvenyomópadot és egy guggoló állványt nem igazán tudnék elhelyezni.(mondjuk valamit biztos kitudnék találni) Igazából csak a véleményetek érdekelt!Amennyire kell nekem véleményem szerint megtudok erősödni ezekkel a calisthenic jellegű dolgokkal.Majd ha eljutok arra a szintre,hogy nem elég vagy beruházok súlyra stb-re,vagy lemegyek majd kondiba.
2017. máj. 22. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!