Edzés vs bulizás?
Tömegnövelek es ma este hivatalos vagyok egy ejszakai bulira, ami azt jelenti hogy inni kell és h kb hajnali órákban érek haza.
A kérdésem hogy hogyan oldjam meg a holnapi napot, mivel ha jobbesetben hajnalban ágyba kerülök és alszok kb 7 órát, akkor délután ébredek fel és akkor lőttek a napi étrendnek. Vagy aludjak keveset és akkor viszont minden étkezést megtudok oldani?!
Ti gyúrósok hogyan szoktatok megoldani az ilyen "kicsapongó" éjszakákat?
Arra is gondoltam, h amikor hazaérek hajnalban akkor megeszem 100g zabot túróval és aztan fekszem le, és akkor mondhatni hogy egy étkezésn túl vagyok. Szerintetek?
1: inni nem kötelező
2: nem 1 napon múlik
3: lehet lightosan is inni, 2 sörtől semmi bajod nem lesz, tegnap is így nyomtam
4: felkelsz és folytatod az étrended ahol abbamaradt
én úgy csinálnám berúgnék mint atom jól érezném magam a másnap meg le van szarva
nem hogy 1 napon 1 héten nem múlik a forma naturálba meg főleg
Felnőtt ember vagy, nem kell inni, ha nem akarsz és nem leszel másnapos se, meg nem ugrott az étrend.
De viszont nem 1 alkalmon múlik. Csak ne legyen belőle rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!