Más is van olyan, akinek a sportolás olyan, mint másnak a bulizás?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 13:44
1/11 anonim válasza:
én soha nem megyek bulizni, helyette inkább edzek egy jót mert abban sokkal több értelmet látok mint a piás drogos diszkókban
2/11 anonim válasza:
Itt minden sportoló a bulizást ivászattal és drogokkal azonosítja. Én azt mondom, hogy anélkül is lehet ugyanolyat bulizni és azt ne mondjátok, hogy teljesen hülyeség a bulizás, szerintem egy tizenévesnek, mint nekem, igenis el kell járni szórakozni társaságba, mert aki nem teszi, az eléggé antiszoc lehet.
3/11 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy nem kell de azt tény hogy a tizenéves korosztály legalább 80% elég sokat piál minden buliban és vannak emberek mint pl én is akinek ez nem túl szimpatikus dolog és egy idő után még kellemetlen is lehet ha körülötte fetrengek a földön.
4/11 anonim válasza:
Én spec. nem vagyok antiszoc, szeretem a barátaimat, de egyszerűen bulikba nem szeretek járni. Egy sörözés melletti beszélgetés szerintem sokkal jobb, egy edzés meg ugyancsak.
5/11 A kérdező kommentje:
engem már nem érdekelnek ilyen szempontból más emberek
megyek bulizni, de nem iszok, nem cigizek, nem drogozok és mégis jól érzem magam.
vizet iszok, meg eszek valami gyors kaját, hogy ne éhezzek
2011. márc. 5. 14:42
6/11 anonim válasza:
Igen nekem. Számomra az a kikapcsolódás amikor megverethetem magam ju jitsu edzésen ?D
7/11 anonim válasza:
Nekem az edzés mindennél jobb érzés.Utálok bulizni,inkább lemegyek szombat este a terembe egy jót edzeni vagy elmegyek futni.
8/11 anonim válasza:
Nem feltétlen bulira gondoltam, hanem társasági életre. Mert azt ne mondja nekem senki, hogy az edzés az.
9/11 anonim válasza:
én sem szeretek bulizni !!!!!!!!!!!
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. márc. 14. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!