Mit szedjek sportolás mellé táplálékkiegészítésként?
Figyelt kérdés
Küzdősport, futás, fegyencedzés, ketlebbel. Ezeket csinálom. Nem tömeget akarok növelni! De kéne valami mert elfogyok! HAllottam h simán tojás tejjel is jó lehet!Vagy mit ajánlanátok?2011. aug. 28. 22:06
1/5 anonim válasza:
Tömegnövelés=izomtömeg gyarapítása.
A tej+ tojás szar. A tojás nyersen nem emészthető, a tej meg minden formájában szar. Vegyél egy fehérjét, és valami gyors ch-t, és ezeket told edzés után.
Multivitamin is ajánlott.
3/5 anonim válasza:
Akkor ugyanazokat csinálod,mint én.
Nekem van egy 6 kajálásból álló étrendem.
Ugyanolyan,mint a testépítőké 2700kalóriát tartalmaz.
Ennyi kell,hogy tartsam a tömegem.
Edzés után iszom fehérjét,dextrózt.
Küzdősport edzés előtt meg bekapok 3 szem citrulline maletét.
Vitaminnak multi pro.
Állapítsd meg a kalóriaigényed,aztán a buldier-en nézz egy hozzá illő étrendet és kövesd.
Ennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
első és utolsó hozzászóló, köszönöm a válaszotokat nagyon hasznos volt, nézek is valamilyen táplálékiegészítőt és vitamint!
2011. aug. 29. 16:03
5/5 TOMAtm válasza:
vitamin,protein(ha lehet akkor BSN Syntha6,ha az drága neked akkor Twinlab 100% whey fuel,ha azis drága akkor power protein),ill mivel ezek amiket csinálsz eléggé igénybeveszik az inakat-izületeket javaslom h vegyél kalcium-magnéziumtablettát(olcsó a sciteces)meg valami izületvédőt,mert a fegyencedzés hamar tönkreteszi a csuklót,könyököt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!