Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv jó lenne nekem?

Ez az edzésterv jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

[link]

Egy-két változtatás:

-menne többször vádli

-tolódzkodás/szűknyomás helyett más tricepszgyakorlat

-kitörés helyett menne elölguggolás,tehát 5*5 guggolás,4*6-8 elölguggolás

Ez így jó,vagy valami változtatás kéne?

2017. máj. 20. 18:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy edzésenként hogy növeljem a súlyt,2.5kg-val?Egyik héten 70kg-os fekvenyomás,másik héten 72.5kg,vagy hogy emeljek?
2017. máj. 20. 18:38
 2/5 Krisz85 ***** válasza:

ezt így látatlanban elég nehéz, nem tudunk rólad egy csomó paramétert, kor, magasság, testsúly stb

feltételezem hogy a lábad el van maradva ezért szeretnéd agyonedzeni szegényt.

Biztos, hogy a több az jobb is? én a helyedben egyszer edzeném meg a lábamat, de akkor adnék neki, persze megfelelő bemelegítés nélkül, ha már haladóbb vagy és megy minden gyakorlat szabályosan, akkor

A súlynövelést érezni fogod, van hogy egyik edzésen gyengébbnek fogod érezni magad, a másik edzésen kipihentebbnek, rengeteg mindentől függ. pl mennyirevoltál stresszes, hogy mit és mennyit és mikor ettél, ittál a nap folyamán vagy előző nap, sőt még az is, hogy első gyakorlatnak csinálod, vagy már volt pár bemelegítő, előfárasztó gyakorlat más testrészre. a súly csak egy eszköz, a lényeg, hogy megfeszítsd és kiengedd az izmaidat és megtanuld érezni őket, ez mindennél fontosabb. A súly megválasztása - mivel nem erőemelők vagyunk - másodlagos, a lényeg, hogy adott ismétlést meg tudd csinálni azzal a sorozattal, egyébként sok testépítő profi is amikor már hulla és nem jön össze a 10 es ismétlés csak 6, szépen visszavesz a súlyból és lenyom még 4 5 ismétlést. Nehéz ezt belőni, érezni fogod és érezni kell.

Nálam az vált be egyébként, hogy szétsokkolom az izmokat, de hagyok nekik időt pihenni, ezzel fejlődtem eddig a legtöbbet.

2017. máj. 25. 02:46
 3/5 A kérdező kommentje:
A programban heti 1x van láb.....
2017. máj. 25. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem a kokszmatyira kéne hallgatni, ha naturálban szeretnél fejlődni. Mert elég nag fszságokat sikerült irkálnia megint.
2017. máj. 25. 17:50
 5/5 Krisz85 ***** válasza:

kokszmatyi... LOL

Kedves kérdező: erre reflektáltam a többszőri lábedzéssel:

-menne többször vádli

amúgy szívesen :-)

2017. máj. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!