Ez az edzésterv jó lenne nekem?
Egy-két változtatás:
-menne többször vádli
-tolódzkodás/szűknyomás helyett más tricepszgyakorlat
-kitörés helyett menne elölguggolás,tehát 5*5 guggolás,4*6-8 elölguggolás
Ez így jó,vagy valami változtatás kéne?
ezt így látatlanban elég nehéz, nem tudunk rólad egy csomó paramétert, kor, magasság, testsúly stb
feltételezem hogy a lábad el van maradva ezért szeretnéd agyonedzeni szegényt.
Biztos, hogy a több az jobb is? én a helyedben egyszer edzeném meg a lábamat, de akkor adnék neki, persze megfelelő bemelegítés nélkül, ha már haladóbb vagy és megy minden gyakorlat szabályosan, akkor
A súlynövelést érezni fogod, van hogy egyik edzésen gyengébbnek fogod érezni magad, a másik edzésen kipihentebbnek, rengeteg mindentől függ. pl mennyirevoltál stresszes, hogy mit és mennyit és mikor ettél, ittál a nap folyamán vagy előző nap, sőt még az is, hogy első gyakorlatnak csinálod, vagy már volt pár bemelegítő, előfárasztó gyakorlat más testrészre. a súly csak egy eszköz, a lényeg, hogy megfeszítsd és kiengedd az izmaidat és megtanuld érezni őket, ez mindennél fontosabb. A súly megválasztása - mivel nem erőemelők vagyunk - másodlagos, a lényeg, hogy adott ismétlést meg tudd csinálni azzal a sorozattal, egyébként sok testépítő profi is amikor már hulla és nem jön össze a 10 es ismétlés csak 6, szépen visszavesz a súlyból és lenyom még 4 5 ismétlést. Nehéz ezt belőni, érezni fogod és érezni kell.
Nálam az vált be egyébként, hogy szétsokkolom az izmokat, de hagyok nekik időt pihenni, ezzel fejlődtem eddig a legtöbbet.
kokszmatyi... LOL
Kedves kérdező: erre reflektáltam a többszőri lábedzéssel:
-menne többször vádli
amúgy szívesen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!