Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet erősíteni az...

Hogy lehet erősíteni az idegrendszert, edzés nélkül?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy nagyobb súlyokat tudok használni, ha erős az idegrendszerem. Azt tudom, hogy edzéssel erősödik.

De van e valamilyen más módszer az edzés mellet, az idegrendszer erősítésére? Pl. vitaminok stbb..

2017. máj. 19. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
A lusta mindenségit..,
2017. máj. 19. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Pórnó.
2017. máj. 19. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Gyere hozzánk dolgozni. :)
2017. máj. 19. 23:35
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
74%
Edzes kell hozza, nagy sulyokkal. Vagy olvass gyakorit, itt erősödik az idegrendszer a sok idiota kérdéstől és választól.
2017. máj. 20. 04:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Látom b*szátok meg, a szövegértés nagyon nem megy.

"De van e valamilyen más módszer az edzés mellet, az idegrendszer erősítésére?"

Ott van, hogy edzés mellett. Nyilván edzek, de szeretném, ha még erősebb lenne az idegrendszerem. És az edzésen kívül mivel tudnám még erősíteni.

Igaz, hogy a főkérdésben rosszul fogalmaztam, de leírtam alá helyesen.

2017. máj. 20. 09:44
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
Nincs. Mit nem értesz ezen?
2017. máj. 20. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Alapjában,ha megfelelően táplálkozol(igen,ha kell használj kiegészítőket,pl.vitaminok,ásványi anyagok,Nézz utána melyik mire jó)eleget pihensz,tudod kezelni a stresszt,akkor az erősebb idegrendszer mellett a fizikai teljesítőképességed is rendben lesz/javulni fog.
2017. máj. 20. 09:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Végre. # 7 köszönöm a választ. A többieknek pedig ajánlom a szövegértés gyakorlását.

# 6 az a baj, hogy leírtad, hogy nagy súllyal edzek, de a kérdésben leírtam, hogy mivel erősítsem az edzésen kívül, mert amúgy is edzek.

2017. máj. 20. 10:17
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
Vitaminok alapból mennek egy sportolónak. Hiába eszel azokból többet ez nem fog erősíteni.
2017. máj. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!