Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki össze állít nekem egy...

Valaki össze állít nekem egy szálkásító étrendet?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, van rajtam izom, csak az a baj hogy a derekamra és a hasamra jött fel zsír is.

Jelenleg 76 kg vagyok, jó lenne 70 kilóra lemenni.

Tápkieg helyett én inkább a sima kaját preferáltam mindig is, most is inkább így szeretnék fogyni.

2017. máj. 15. 16:12
 1/1 Cortez70 ***** válasza:

Te is össze tudod rakni, de amúgy sem fogsz tudni tartani (nem is muszáj) egy statikus étrendet, ami mindig ugyanaz. A makrokat kell szamolnod tápanyag táblázat alapján és menni fog. Tehát ehetsz sokfélét, nem csak csirke-rizs van. A fehérjét tartod napi kb 140g körül, a zsírt kb 30-40 gramm között és a szénhidrátot kezded fokozatosan csökkenteni, amíg be nem indul a fogyás. Amíg fogysz heti 0,5-1 kilót addig jó a kalória bevitel.

A fehérjét beviheted husbol, tojásból, turobol, de szamolhatod. növényi fehérjéket is. Szénhidrátot összetett forrásokból, pl zab, rizs, bulgur, krumpli, tk kenyér, sok zöldség. Zsír: lenmag olaj, olíva, magvak.

2017. máj. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!