Valaki össze állít nekem egy szálkásító étrendet?
Fogyni szeretnék, van rajtam izom, csak az a baj hogy a derekamra és a hasamra jött fel zsír is.
Jelenleg 76 kg vagyok, jó lenne 70 kilóra lemenni.
Tápkieg helyett én inkább a sima kaját preferáltam mindig is, most is inkább így szeretnék fogyni.
Te is össze tudod rakni, de amúgy sem fogsz tudni tartani (nem is muszáj) egy statikus étrendet, ami mindig ugyanaz. A makrokat kell szamolnod tápanyag táblázat alapján és menni fog. Tehát ehetsz sokfélét, nem csak csirke-rizs van. A fehérjét tartod napi kb 140g körül, a zsírt kb 30-40 gramm között és a szénhidrátot kezded fokozatosan csökkenteni, amíg be nem indul a fogyás. Amíg fogysz heti 0,5-1 kilót addig jó a kalória bevitel.
A fehérjét beviheted husbol, tojásból, turobol, de szamolhatod. növényi fehérjéket is. Szénhidrátot összetett forrásokból, pl zab, rizs, bulgur, krumpli, tk kenyér, sok zöldség. Zsír: lenmag olaj, olíva, magvak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!