Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez egy jó szálkásí...

Akos000 kérdése:

Szerintetek ez egy jó szálkásító étrend?

Figyelt kérdés

jelenleg 77 kiló vagyok, 89 kiló voltam aztán nekiálltam kicsit az edzések mellett figyelni a kajára de ez a diéta nem volt túl szigorú, aztán összeállítóttam magamnak egy teljes étrendet amit már kb másfél hónapja követek és nem eszek semmi szemetet (egy darabig annyiban különbözött hogy délelőtt 10 kor nem ettem , és a húst olajban sütöttem), szóval az lenne a kérdés hogy emellett az étrend mellett tudok e szálkásodni izomvesztés nélkül? Illetve elfogadok tanácsokat hogy esetleg mit lehet még enni :)

07:30- 60 g zabpehely, 100 g tej

10:00- 100g csirkemell olaj nélkül sütve, 50 g rizs

12:00- 100g csirkemell olaj nélkül sütve, 50 g rizs

14:00- 100g csirkemell olaj nélkül sütve, 50 g rizs

16:00- 125 g zsírszegény túró, 2 abonett kenyér

18:30- ez az edzés vége, tehát 1 adag fehérje

19:30- 4 főtt tojás, 2-3 abonett kenyér

2017. ápr. 22. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:

lehet hogy működne,de nem egészséges.

1.tej nem kell semmilyen étrendbe se.

2.hiányzik az egyik alap élelmiszer a zöldség és így a rost bevitel.

a zöldség mennyiségét viszonyíthatod a húséhoz.

ha eszel 100g húst,akkor minimum 100g zöldség is kell mellé pl brokkoli,de inkább több legyen.

estére sem igazán kellene kenyér,meg a túróhoz is felesleges.

2017. ápr. 22. 23:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Zöldségként kigyóuborkát szoktam rnnj, és salátát. Az az 1 dl tej szerintem muszáj a zabpehelyhez. A túróhoz azért eszek 2 db abonett kenyeret (ami összesen 6 g ch) , mert natúrba iszonyatosan rossz íze van. Estére akkor mot egyek a tojáshoz? Hisz az edzés után van fél-egy órával és muszáj lenne ch t is bevinni.
2017. ápr. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!