Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lássak neki?!

Hogyan lássak neki?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi időkben gondolkodtam azon, hogy szeretnék magamra egy kis izmot.

Ez lehet először furcsán hangzik de az lenne a lényeg, hogy érjek el én is olyan célokat mint a korombeli emberek akik közel sem edzenek komolyan.

Leírnék magamról pár dolgot , hátha segít.

70 kg vagyok jelenleg!

180 cm magas.

15 éves, (16-ot töltöm októberben)

A hasamon jelenleg 2 kocka látszik felül de az is alig.

2 Dologra megyek jelenleg arra, hogy erősödjek mellékesen szeretnék magamnak egy rendes testet.

Rendesen sportolok, szeretek sportolni !

Sose mondok nemet a mozgásra.

Amiket jelenleg sportolok az a futás, focizás, motorozás.

Szeretnék nagy célokat elérni a testemmel és az izomommal kapcsolatban, szeretnék bizonyítani.

Egy kezdő löket kéne, hogy még is hogyan induljak el!

Mellre is szeretnék úgyanugy edzeni.

Nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy korai hagyjam még mert én jelenleg ezzel szeretnék foglalkozni és szeretnék magamnak egy szép testet!

Köszönöm, viszlát :) !

2017. máj. 11. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Sárga kapszulát olvasd el kezdésnek. Menj terembe alapgyakorlatokat nyomasd heti 2-3x,egyél elég fehérjét és vegyél multivitamint.

Egyél jókat sokat,edzél mint egy állat és szedj be mindent!

nincs titok.

2017. máj. 11. 02:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a testépítés a cél akkor az első leírt mindent. De szerintem sportólj sokat, végezz fizikai edzést (ne csak állóképességit) és egyél rengeteget, persze figyelj oda a kajára.
2017. máj. 17. 17:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez a sárga kapszula egyszerűen zseniális ! Nagyon szépen köszönöm, hogy megtudhattam , hogy létezik ilyen. 1 év múlva visszatérek ide és kommentelek egyet, hogy milyen eredményt értem el.

Addig is viszlát, és még egyszer nagyon szépen köszönöm ! :)

2017. máj. 18. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!