Szerintetek tehetséges vagyok guggolásban?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 2 éve edzek, de csak 1 éve kezdtem el csinálni guggolást. Otthon edzek, nincs személyi edzőm és erőkeretem sincs. Így a fekvenyomó padból kell kiemelném a súlyt. Ma sikerült 120 kg-ba 1-et beleguggolnom, úgy, hogy nem használtam semmilyen kiegészítőt. A kiegészítők alatt ezeket értem: öv,bandázs,térdvédő,koffein, edzés elötti pörgető, guggoló cipő. Semmit nem használtam, csak zokniban guggoltam. Zene se volt, pedig az szerintem rádobn egy kicsit. Szerintetek tehetséges vagyok guggolásban?2017. ápr. 29. 14:03
21/24 anonim válasza:
Remelem messze vagyok meg, es 22%-rol indultam. :)
22/24 anonim válasza:
Merevlábas vagy sima felhúzást szoktál csinálni? Az mennyi? Én is 2 éve edzek, 73kg vagyok jelenleg 150-160 ba guggolok naturálban. TSM edzést követek kb fél éve.
23/24 A kérdező kommentje:
Simát csinálok, powerbuilderes videó alapján tanultam be.
Most 140-be húzok 5-t, de a felhúzást se az elejétől csinálom. Kicsit több mint 1 éve kezdtem el felhúzni.
2017. ápr. 30. 09:36
24/24 A kérdező kommentje:
Fekvenyomni pedig 85-be nyomok 5-t.
Felhúzásból és fekvenyomásból még nem néztem maxot. Felhúzásnál nem is tudok, mert kb. 135kg-ot lehet a rúdra pakolni, a rúd pedig 10kg-os.
2017. ápr. 30. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!