Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok nekem pár gyakorlatot?...

Írnátok nekem pár gyakorlatot? Nagyon megköszönném! (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most szeretnek elkezdeni edzeni -nem fogyni-, hanem fokepp izmodosni/formasodni szeretnek, majd kesobb szalkasodni, amikor mar lesz rajtam megfelelo mennyisegu izom. 19 eves lany vagyok, 51kg es 168-9cm, de fokepp a mellem van a zsir, a hasam kb lapos, de jo lenne azt is izmositani, meg fenekre edzeni fokepp. Az eronletem viszont eleg gyenge, hamar kifaradok es a terhelest se birom. A kerdesem az lenne, hogy ezek mellett mire lenne meg erdemes edzeni? Es milyen gyakorlatokkal? Minden tippre kivancsi vagyok.
2017. ápr. 21. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Heti 3x teljest test. Alapgyakorlatokra alapozva. Mehet heti 3x kardió is, vagy aerob, ami jobban fekszik, az jót fog tenni az állóképességednek, amk szerinted is gyenge. A kaját is rendbe kell rakni. Ha ugyanannyit fogsz enni, mint jelenleg és beiktatod ezeket a mozgásformákat el fogsz kezdeni fogyni. Amit nem nagyon akarsz.
2017. ápr. 22. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Heti 3x Guggolás,merevlábas felhúzás,felhúzás,fekvenyomás,állóbicepsz,állóvádli,koponyatörő,vállból nyomás,hasprés. 4sorozat 8-10 ismétlés mindenből,nem kell bonyolítani.

Kajára figyelj hogy 100g fehérjét egyél meg illetve elegendő kcal-t vigyél be a nap folyamán hogy ne fogyj.

2017. ápr. 22. 12:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!:)

Megfogadom a tanacsaitokat.

2017. ápr. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!