Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoktál szólni az edzőteremben...

Szoktál szólni az edzőteremben, ha látod, hogy valaki szabálytalanul végez egy gyakorlatot?

Figyelt kérdés
Tehát odamész segíteni neki, hogy erre-arra figyeljen, mert nemhogy nem oda dolgozik, ahová kéne, de még sérülésveszélyes is, amit csinál?
2017. ápr. 21. 09:35
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
100%
Ha sérülésveszélyes akkor igen.
2017. ápr. 21. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Akkor sokszor kb. álhatnék neg 5 percenként. Nem fogok belepofázni más dolgába kérés nélkül, mert még ő lesz felháborodva. Mindenkinek joga van úgy tönkretenni magát, ahogy akarja. Nem vagyok batman.
2017. ápr. 21. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Másrészről fordított esetben is lehet nagyon zavaró. Ha pl. én épp kiegészítő gyakorlatként megállítós vagy deficitee felhúzást csinálok, valami barom meg odajön okoskodni, hogy a rendesen nem így kell felhúzni, mert nem ismeri fel a szituációt akkor azt is felrugnám. Szerintem akkor kell beleszólni ha kérdeznek.
2017. ápr. 21. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
8%

Balesetből tanul az ember. Csak akkor vagyunk kötelesek segíteni másokon ha kérik vagy ha egészségügyben dolgozunk akkor kötelező, de ott is inkább miután már megtörtént a gond.

Én pl. volt hogy nagyon kimerült voltam már és szaltót gyakoroltam. Majdnem kitörtem a nyakam. De tanultam belőle és ezentúl nem fogok kimerülten szaltózni.

Mindenkinek kellenek a pofonok az élettől.

2017. ápr. 21. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
#3 néha még a merevlábas felhúzásnak is pattognak hogy nem igy keeell :')
2017. ápr. 21. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Hatalmas nagy taplóság, nekem régen sokszor oda jöttek okoskodni, persze lóf**** szinten lévő, Cortezesen mondva "nokedli", emberek.

Most hogy 100 kg körül mozgok már nem igazán van ilyen.

Ha egyszer valaki valami életveszélyeset csinálna én akkor is csak normálisan kultúrált emberi módon szólnék neki, egyáltalán nem ilyen kioktatás jellegűen.

2017. ápr. 21. 13:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem kioktatás jellegűre gondoltam, hanem ha valaki pl. úgy guggol, hogy a térde teljesen előre jön, vagy nem egyenes háttal csinálja a felhúzást, stb.
2017. ápr. 21. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem,nem vagyok senki személyi edzöje. Majd megtanulja, ha nem akkor nem. Láttam már,hogy egyik srác mondta a másiknak teszem hozzá, hogy teljesen jogosan, nagyon szarul csinálta, hogy hogyan csinálja az meg elkezdett pattogni neki..úgyhogy nem érdemes.
2017. ápr. 23. 03:28
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es látod itt a probléma, van olyan guggolás technika ahol a térdnek előre kell jönnie, ilyen pl az elől guggolás, illetve komolyabb szinten lévő erőemelők már kezdéskor úgy húznak fel hogy begörbítik a felső hátukat.

Nekem egyszer valaki azért szólt be mert azt mondta hogy túl mélyre guggolok nem tesz jót a térdemnek...

2017. ápr. 23. 07:50
 10/11 anonim ***** válasza:

9 éve, mikor elkezdtem a sportot akkor természetes volt hogy ha látod hogy valaki bénázik odamész és elmagyarázod hogy kell csinálni.

Ma oda jutottunk hogy ha egy lányhoz mész oda segíteni, akkor azt mondja hogy "bocsi van barátom", ha egy sráchoz akkor megköszöni, de boldogul egyedül, majd odafordul a mellette állóhoz hogy "te, ez b*zi volt"...?

2017. ápr. 24. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!