Szoktál szólni az edzőteremben, ha látod, hogy valaki szabálytalanul végez egy gyakorlatot?
Figyelt kérdés
Tehát odamész segíteni neki, hogy erre-arra figyeljen, mert nemhogy nem oda dolgozik, ahová kéne, de még sérülésveszélyes is, amit csinál?2017. ápr. 21. 09:35
11/11 anonim válasza:
Én nem tom nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, persze valaki így csinál egy gyakorlatot valaki úgy (pl annyira merev hogy labtolonal nem tudja "behuzni" a lábát úgy hogy ne emelkedjen fel a csípője, amúgy mik kezdtem nagyon sokan segítettek, de 30alatt szinte senki nem szokott, vagy ha megkered, vagy ha ismered, am legrosszabb az volt mik még enis kezdő voltam és láttam hogy egy nálam is kezdobb nagyon bénán csinált valamit és nem akartam oda menni kezdőként, vagyis néztem ahogy szenved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!