Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyesek miért mondjak azt...

Egyesek miért mondjak azt hogy ferde pados fekvenyomás és tárogatás variációk feleslegesek miközben tőletek 2x nagyobb emberek is csinálják és hasznosnak találják?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 17:30
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogjuk egymást meggyőzni.
2017. ápr. 15. 09:24
 32/47 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az egy másik kérdés hogy a döntött sok embernek nem számít. De van akinek igen, ezek az alkati, egyéni kérdések.

És az hogy tudatosan nem tudod befolyásolni hogy most a felső 100 izomrost feszuljon meg, egyáltalán nem jelenti azt hogy minden mozgasnal ugyanaz. Fizikai képtelenség. Ha ezt nem érted, tanulmányozd egy kicsit jobban a fizika törvényeit.

Az agy kiadja a parancsot hogy a karok erre es erre mozogjanak, a többit az alsóbb szintű idegrendszer kivezerli.

2017. ápr. 15. 09:40
 33/47 anonim ***** válasza:
Gömb lehet itt leereszkedően játszani a professzort de amiről te beszélsz még ha van is valami alapja annyira minimális, hogy semennnyire nem számít az edzés tekintetében. Nem volt még olyan aki ilyesmivel "edzette fel" a mellkasának a felső részét, vagy ettől lett kerekebb a szögletes mellkasa. Túlkomplikáljátok feleslegesen.
2017. ápr. 15. 09:54
 34/47 Cortez70 ***** válasza:

Gömb, ezek szerint neked világbajnoki mellizomzatod van, hiszen hatvanféle gyakorlattal megedzed millió szögből. Hiszen ez számít ugye? Akkor mutass már egy képet magadról, hogy milyen az a tuti forma, amit összehoztál a sok gyakorlattal. MErt duma az van mindenkinél.

[link]

2017. ápr. 15. 10:29
 35/47 anonim ***** válasza:

--gömb--

Ha nem teszek képet, az a baj. Ha teszek akkor meg az lesz, hogy ilyen a genetikad, nem bizonyit semmit. Kulonben Sehol nam allitottam hogy reprezentatív vagyok. Én magam az egykezes es a sima közt latom a különbséget, ezt a kettot csinalom. De ez onmagaban bizonyitja hogy nem ugyanaz az összehúzódás a két esetben.

2017. ápr. 15. 11:13
 36/47 Cortez70 ***** válasza:
hagyjuk..
2017. ápr. 15. 11:18
 37/47 anonim ***** válasza:

Véletlen máshova írtam be, de ide akartam. Legjobb példa miért nincs értelme annak amire hivatkozol gömb:

Vegyünk egy olimpiai súlyemelőt aki 10 éve nyomja a sportot, soha életében egy db oldalemelést nem csinált, mégis olyan kerek válla van, hogy beszarsz. Tucat ilyet tudok neked mutatni. Pedig az oldalemelésre még én is azt mondom, hogy szükséges es kell mert ott a vállnak az ténylegesen egy külön feje, aminek 90%-ban az a funkciója, hogy oldalt emeleje a karodat. És megis, ennek ellenére csak nyomásokkal is kimaxolható a váll. Akkor mégis miről beszélünk egy olyan izomcsopprtnál aminek nincsenek külön fejei, egy egybefüggő hús az egész. Komolyan érdemes rostokkal jönni, meg vektorokkal? Ezen érdemes lenne elgondolkodni.

2017. ápr. 15. 11:34
 38/47 anonim ***** válasza:
A nyomás meg nyomás, ilyen formán oly mindegy az izomnak, hogy egykezesek vannak a kezedben, vagy rúd. Itt a kiegészítő gyakorlatok túlértékelésén, szögek használatának szükségességén stb. volt a hangsúly, meg a nagy elméletekről.
2017. ápr. 15. 11:38
 39/47 anonim ***** válasza:

--gömb--

Pont ez az hogy nem mindegy, hogy rud vagy egykezes. Van értékelhető különbség.

2017. ápr. 15. 13:19
 40/47 anonim ***** válasza:
Ha csinálnánk egy kísérletet, lenne 2 csoport, hasonló alkat, hasonló edzettségi szint, ugyanaz a diéta, ugyanaz a volumen és intenzitás, A.csoport kizárólag fekvenykmást haszbálhat mellre, b)csoport használ fekvenyomást, egykezest más szögben, tárogatást, áthúzást amit akarsz. Nem fejlődbe többet a B csoport ugyanazzal a munkamennyiséggel pusztán azért mert más gyakorlatokat is beiktatna. Én ezt állítom. De mivel ilyen kísérlet nem létezik egyenlőre tudtommal, így mindenki csak fújja a magáét reggelig.
2017. ápr. 15. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!