Egyesek miért mondjak azt hogy ferde pados fekvenyomás és tárogatás variációk feleslegesek miközben tőletek 2x nagyobb emberek is csinálják és hasznosnak találják?
Sosem mondtam hogy felesleges, nekem is baromi sokat segített mindkettő.
Ezt a Team Suleiman mondja csak, és nekik sok fanjuk van itt.
Én azért tartom feleslegesnek őket, mert egy A-B felosztású edzésben, (én is A-B osztásban edzek) ott csinálok egy izomcsoportra max 1 gyakorlatot.
A fekvenyomásnál pedig nincs jobb gyakorlat mellre...
A másik ok pedig, hogy minek csináljak pl.: 12 sorozatot 3 gyakorlatból, ha egy gyakorlattal is megtudom csinálni.
És így jobb lesz abban a gyakorlatban a technikám, jobban erősödök benne.
És mint mondtam a fekvenyomásnál nincs jobb gyakorlat mellre, jobb mint pl. a tárogatás.
Szóval tárogatás helyett is fekvenyomok, így a mellem is jobban fejlődik, mert ugye "a fekvenyomásnál nincs jobb gyakorlat mellre"
Nem mindenkinek lesz tisztességes mellizma a fekve nyomástól.
Erről van több videó is, én magam is akkor kezdtem el fejlődni amikor a legnagyobb hangsúlyt a kézi súlyzós 45 fokos padra fektettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!