Olyan izomlázam van, hogy besz@rok!?
Kedd/szerda óta iszonyatos fájdalom van a lábamban.
Alig bírok felmenni a lépcsőn, leülni egy székre, de még az olyan mindennapi tevékenység, mint a wc-re járás is nehézséget okoz :D
Ültem meleg kádvízben, aztán a végén hideg vízzel locsoltam le a lábam.
Kentem krémmel, masszíroztam egy kicsit. Ültem a szobabiciklin, hátha egy kis lightos, lassú mozgástól helyrejön gyorsabban.
De nem igazán. Mit kéne tennem?
Nekem is volt már nagy izomlázam a lábamban. Egész nap nem tudtam mit csinálni, járni is fájt. Olyan is volt, hogy a tanár megkért valamire, felkellet állnom, de visszaestem a székre, mert úgy fájt a combom az izomláztól.
Nekem olyan 1 - 1 és fél hét alatt elmúlt, úgy, hogy nem kentem semmivel, nem csináltam vele semmit, még pihentetni se pihentettem annyira.
Nem tudom miért kell túlzasba vinni dolgokat?mad egyszer megjárjátok, ismerösöm is egy nap kétszer elment edzeni, agyértágulata lett. fél évig beteg volt.
megéri?
Kedves utolsónak üzenem, nem vittem túlzásba semmit. Ugyanúgy szabályosan csináltam a gyakorlatokat, ahogy kell. Nem volt rajta túl sok súly, mert meg tudtam csinálni szabályosan. Előtte bemelegítettem, utána nyújtottam.
Másik 2 válaszolónak köszönöm!
#3-as nem kéne fszságokat irogatni, feleslegesen riogatni. Nem csak annak lehet brutál izomláza aki tulzásba visz bármit, vagy nem tudja mit csinál. Én speciel alapból hajlamos vagyok rá, elég savas is a szervezetem. Elég ha kipróbálok egy uj technikát, vagy picivel több a volumen és nincs elég időm regenerálódni (másból is áll az életem, mint az edzés.)
Nekem még az is sokat segít, ha így járok hogy felnyomom az anti oxidáns bevitelem, meg a mikrotápanyagot, magyarul iszonyat sok zöldséget eszem pár napig (a zöldséget amúgy is érdemes nyomatni ezerrel).
Na elolvastam ezt a cikket a DOMS-el kapcsolatban, érdekes volt, köszi annak, aki ajánlotta.
Több tünet is igaz az ott felsoroltak közül, például az is, hogy még az érintésre is érzékeny a lábam, ez azért általában nem szokott jelentkezni.
Meg egy kisebb kihagyás után, ráadásul egy eddig általam nem megszokott gyakorlatot csináltam, ez is okozhatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!