Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az ha edzés végén...

Miért van az ha edzés végén lenyújtok akkor sokkal jobban izomlázam lesz és később múlik el?

Figyelt kérdés
Így nem tudom leedzeni heti 2-szer.
2017. jan. 13. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nyújtod túl az izmot?
2017. jan. 13. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:
15 percet nyújtottam teljes testre. Nem tudom, mik lehetnek a tünetek? Nem hiszem ( viszont azt hozzá kell tennem hogy nem szoktam nyújtani)
2017. jan. 13. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Valamennyit mindig kell nyújtani,hogy erős,rugalmas maradjon az izom,és ne rövidüljön meg. Én egyszer pl. vadlizas után túlnyújtottam az izmot,3 napig alig tudtam felegyenesedve járni,holott előtte semmi ilyen nem volt vádliedzések után 😁
2017. jan. 14. 09:08
 4/4 Dobrovics Dániel ***** válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed. Azért érzed ennyire az izomlázat, mert eddig nem nyújtottál rendszeresen. A nyújtás nagyon fontos. Ne maradjon ki!
2017. jan. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!