Nagy segítségre lenne szükségem! Mit csináljak?
Már egy ideje nem tudok fejlődni... Rendesen edzek és kb 6-7 órákat alszok (hétvégén 8-9)
Így néz ki nagyjából az étrendem. Tudtok vetni rá 1 pillantást?
Reggeli:
1 Croissant (Ch 35g, Pr 5g) + Fehérje shake Zabpehely liszttel (Ch 35g, Pr 33g)
Nap közben 2 sajtos kifli szendvics (Ch: 50g, Pr 14g)
Sulis ebéd (Ch ?, Pr?)
Edzés után 1 Jumbo Hardcore (Ch 23g, Pr 17g)
Ebéd otthon
200g csirkemell + 125g rizs (Ch 100g, Pr: 50)
1 banán (Ch 27g)
Vacsora
2 tükör tojás + kenyér (Ch 30? g, Pr 13)
Túró kb 30-50g (Ch 1.5g Pr 6.5g)
Összesen elvileg Szénhidrát: 300g, Fehérje: 140g
Ebbe bele van számolva a kiflitől kezdve a croissant is, ezeket nem tudom mennyire számolják így.
Ha minden igaz 60kg-hoz 120g fehérje és 240g szénhidrát elég lenne, én még sem izmosodom... Mitől lehet ez? Mit tanácsoltok?
"Rendesen edzek"
Lássuk az edzéstervet és az alapadatokat (heti hányat, mennyi idő alatt, teremben edzel-e, mekkora súllyal dolgozol stb.)
Vannak-e kihagyások ("ma mással kell foglalkoznom, nem edzek", "náthás vagyok, kihagyok pár napot" jellegűek).
Hát pl. Bicepszre 4x10 Kalapács , 4x10 beforgatós egykezes, és rúddal scott padon 4x10
Hátra Evezés 4x10, húzódzkodás amennyi megy, felhúzás 4x10, csigán lehúzás 4x10 , igazából mindenből 4x10-eket
Fogyassz zsírt is azaz emeld a kcal-t. Kevés a kcal szerintem.
Edzésen növeld a pihenő időt 2-3 percre alap gyakorlatokban és csökkentsd az ismétlést 6 ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!