Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek hogy néz ki egy lábedzés?

Nektek hogy néz ki egy lábedzés?

Figyelt kérdés
Én jelenleg csak guggolok meg lábtolózok. Egészítsem ki még valamivel?
2017. ápr. 10. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Csak goggolok nagy sullyal.
2017. ápr. 10. 12:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Jav: guggolok
2017. ápr. 10. 12:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Merevlábast próbáld ki,nagyon jó! Nekem sem volt lemaradva (vagy azt hittem) és most jött tömeg a combhajlítómra. Nekem teremfüggő(mivel több teremben is edzek). A: Guggolás 4-5 sorozat,merevlábas 4 sorozat,elölguggolás 3-4 sorozat. B: Lábtoló,smith keretes guggolás,combhajlító gép,kitörés. C: Guggolás,lábtoló,combhajító gép. Vádli heti 1x 5-6 sorozat eleinte lassan,aztán pumpálás. De utálom,semmit nem fejlődik :D
2017. ápr. 10. 15:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Guggolás meg vádli
2017. ápr. 10. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Elölguggolás - high bar - low bar - merevlábas felhúzás - lábnyújtó - lábhajlító - vádli állva - vádli ülve - lábtoló - vízszintes guggoló.

Ezeket csinálom, de minden héten másként variálva. Egyedül a guggolás valamelyik formája örök gyakorlat minden héten.

Térdbandázst akkor érdemes használni, ha már elértél egy szép erőszintet. Mondjuk a testsúly*1.5*10 ismétlés szabályosan "fődig" guggolás alatti erőszintnél totál felesleges még az öv használata is, de amikor ez már megvan stabilan és nagy súlyt akarsz, akkor érdemes először az övet szokni. Ha ez is megvan, és már hónapok óta nem fejlődsz semmit, akkor jöhet a bandázs.

Persze bandázsból minél jobb minőséget vegyél!

2017. ápr. 10. 19:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Na ma nyomtam egy keményet. Kocsival alig bírtam haza vezetni úgy remegett a lábam. Guggolás, merevlábas, lábtoló, combfeszítő, ülő vádli, álló vádli. Amúgy 80kg vagyok és 120-al guggolok 5x8-at.
2017. ápr. 10. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:
En (naturalban) guggoltam nagy sullyal, labtolo, combfeszito gep, merevlabas nagy sullyal, ulo hajlito/allo hajlito, fekvo hajlito, allo vadli. A nagy sulyt magamhoz kepest ertem, nem kell belekotni :)
2017. ápr. 11. 06:07
 18/21 anonim ***** válasza:

"Vádli heti 1x 5-6 sorozat eleinte lassan,aztán pumpálás. De utálom,semmit nem fejlődik :D"

Heti egytől nem is csodálom:D

2017. ápr. 11. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Én felsőtestre és alsótestre is 2x edzek egy héten, nekem ez vált be.

A: Merevlábas felhúzás

Lábtoló

Lábhajlító

Álló vádli

B: Guggolás​

Bolgár guggolás

Lábhajlító

Ülő vádli

2017. ápr. 11. 19:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Az egyik lábhajlító ülő, a másik fekvő, ez lemaradt.
2017. ápr. 11. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!