Nektek meddig tart egy lábedzés?
Lehet, hogy vmit rosszul csinálok, mert én másfél- két óránál előbb biztos nem végzek. Pedig nem is beszélgetek, vagy szuttyogok közben. Csak mindig eszembe jut egy újabb és újabb gyakorlat, amiből muszáj megcsinálnom egy sorozatot, biztos ami biztos.
Az a baj, hogy nekem erre nincs időm.
Írnátok egy olyan lábedzést, ami jól átmozgat, lehet tőle fejlődni és egy óra alatt megvan?
Nem kell egy edzésen az összes gyakorlatot megcsinálni, ami létezik egy adott izomcsoportra.
Itt egy példa, ami megvan egy órában:
Guggolás (időnként a változatosság kedvéért csinálhatod kettlebellel ha van) 4x12
Kitörés 3x10
Lábtoló 2x10
Leg extension 2x8
Álló vádli rúddal 4x18-20
Vádlizás Hack-gépen 3x18-20
Vádli TRX-en 3xbukásig
25-40saját súlyos goggolás
15db 1 lábas guggolásból felugrás másik lábra érkezés 1 lábas guggolás felugrás
Ez a bemelegítésem
Utána 80kg al 8ismétlés
85kg al 8
90kg al 8
95kg al 8
100kg al 8
5perc felalá mászkálás halk káromkodással
Elől guggolás 50kg 8
55kg 8
60kg 8
65kg 8
5perc anyázás és k-zás
Kitörés 40kg 8
45kg8
50kg 8
50kg 6-8
50kg itt fosok be :D
2sorozat közt max 90mp pihenő
#2 vagyok, nem vádlizom külön, isten adta genetikám van, nagyon mázlis az izomtapadás a vádlimban... max annyit vádlizom, ha senki nem látja és megyek haza munkából kezemben a 30kgos munkás ládámmal fel a lépcsőn a 4.re, hohy minden lépcsőfokra a lábujjaimmal lépek csak éy kinyomom magam +vádliból is...
Ui.:
Semmi éles ne legyen a kezedben mert durván pofára lehet esni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!