Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyomorfekély, gyulladt bél...

Gyomorfekély, gyulladt bél fehérjepor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyomorfekély illetve bélgyulladás esetén szabad fehérjeport fogyasztani?

Orvoshoz ezzel sajnos nem tudok fordulni, mivel ő anno, mikor elkezdtem használni élből elutasította, mondván minek akarok ilyen sz..t szedni?!

Illetve még annyi, hogy ebben az esetben plusz laktózérzékenység miatt melyik jobb felszívódású: a szójafehérje vagy a búza, rizsfehérje?

Köszönöm!

2017. ápr. 8. 18:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy alvás előtt kazein fehérjét ittam, most el kellett hagynom, ez mennyire lesz problémás hosszú távon? Mert tudom hogy hozzá van szokva ehez a pluszhoz a szervezetem, most elvettem tőle így.....de mennyire ad pluszt ennek fogyasztása?
2017. ápr. 8. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

elég rossz ötletek.

a szója egy méreg,ez kizárt.

a búzában lehet glutén ami nem kell egy problémás gyomornak.

a rizsfehérje meg minek ha lehet venni tojásfehérjeport amihez viszonyítva van az összes többi.

az esti kazein ivás elhagyása meg egy jó ötlet,mert nem sok szükség van egy esti inzulin szint emelésre meg laktózra.

helyette lefőzöl 4-5 tojást és zöldségekkel megeszed.

2017. ápr. 8. 20:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Ha méreg akkor miért árulják? Igazából anno fogyasztottam már szója fehérjét, de csak azért kezdtem azzal (akkoer is jelen volt már a laktózérzékenység), mert egy fitmodell azt nyilatkozta, hogy ő szójafehérjével kezdte, majd utána állt át a tejsavóra. Mert azért olvasgattam mielőtt megvettem és azért vaciláltam, mert ugye a hasznosulása a tejsavónak a legjobb. De úgy voltam vele, hogy ha ő is azzal kezdte...

Tojást nagyon ritkán és nagyon keveset eszem, max. akkor mikor a barátomnak készítek rántottát, 3 kis falatnyit. Rosszul leszek tőle. Hirtelen nem is nagyon tudom megfogalmazni, de mintha felpuffadnék, plusz hányinger meg rossz lesz a közérzetem. Pedig nagyon szeretem, de hát ez van :( A tojásfehérje is okozhat ilyen problémát nálam, vagy az nem 'olyan' mintha egy 'normál' tojást ennék meg?

Félre ne értsd nem okoskodásképp vagy hasonlók végett írtam a szójás dolgot, de ha annyira mérgeg és nem tesz jót akkor miért készítik és adják el olyan márkák akik állítólag az egészséges életmód képviselői?! Szomorú, az meg mégjobban, hogy az a fitmodell 'becsap' másokat...

2017. ápr. 9. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

a szójáról lehetne írni sokat amit nem fogok.

inkább ezt fusd át ha érdekel-

[link]

[link]

2017. ápr. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!