Fehérjepor nőknek?
Fogyni szeretnék pocakról illetve karrol + izmosodni szeretnék karra, combra és popóra. A kérdésem az volna, hogy is működik ez a fehèrjeporos dolog? Teljessen át kell alakítanom az étrendem? Miket ehetek, miket nem?
Segítsetek kérlek, ne oltsatok le!
22L 57kg 154 cm
1. Helyi zsírégetés nincs, nem tudsz csak "pocakról" meg karról fogyni. Továbbá ha azok a problémás testrészek, akkor onnan fog lemenni legnehezebben.
2. Döntsd el mit akarsz, aztán gyere vissza.
3. Olvass, a neten minden fent van, én is kiműveltem magam annó, mielőtt elkezdtem edzeni. Látszik, hogy az alapokkal sem vagy tisztában, senki sem fog neked 10 oldalt írni itt.
4. Csak 3 testrészre meg nem tudsz izmosodni, tetszik nem tetszik, mivel ha a hasad és a hátad nem elég erős, nem fogsz tudni se lábra se fenekére kellő intenzitással edzeni, így azok sem lesznek izmosak.
Egy jó étrend eleve alap, akkor pedig semmi szükséged fehérjeporra. Azt a 80-100g fehérjét igazán nem nagy ügy bevinni ételből - hacsak nincs valami nagyon extrém étrended vagy kissé fura ízlésed.
Az mindegy, hogy nő vagy-e, a fehérjepor az fehérje, nincs vele gond, ha csak kiegészítés. Csak épp jó étrend mellett felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!