Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heló mindenki! Mit kéne...

Heló mindenki! Mit kéne tennem, hogy elérjem a célom? (Lehet kicsit nagyravágyó vagyok:D) Deskripció lent!

Figyelt kérdés

Adatok rólam:14 éves,180 centi,kicsit vékony,60kg.

Szeretnék egy enyhén kockás hasat,meg izmosabb bicepszet,lábakat,a vállamat is szeretném ha izmosabb lenne.

Kb. ilyen szeretnék lenni:

[link]

Mit kell tennem,hogy ilyen legyek?

Pl. esténként miből mennyit csináljak?Felülés meg fekvőtámasz meg ilyenekre gondolok....

2017. ápr. 1. 15:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Igen, most kell elkezdeni gyúrni. Mondjuk 16 év alatt én nem súlyzóznék, de edzeni attól még kell.

Most kell elkezdened edzeni hogy....

...mire felnőtt leszel, ne egy darab sz***ak nézz ki, hanem úgy, mint a képen.

De 1 év múlva esélytelen..

2017. ápr. 7. 14:23
 22/38 A kérdező kommentje:

De én utánna néztem,és 1 évre bukkantam rá mindenhol.Nem pont olyanra mint a képen,de egy 18 alulihoz képest (Kicsit kisebb izmok stb...)

Azt írták,hogy 1 év.

Majd lesz ahogy lesz,már elkezdtem.

2017. ápr. 7. 14:46
 23/38 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy utánna néztél, és ha heti 3-4x mész edzeni, 1 év, max 1.5 alatt meg lesz, a következő sorod pedig arról szól, hogy nem tudod, mit is kellene ezért a fizikumért tenni.

Fogalmad sincs semmiről, és igen, itt minden kommentelő egy troll, egy gyökér, egyedül te vagy okos. Év végén rakd ki majd a képet arról, hogy mit értél el. köszi.

2017. ápr. 7. 15:34
 24/38 anonim válasza:

Hát nagyon jót röhögtem ezen. :DD Ezen a csávón van tömeg rendesen van kb 42-es karja, felsőtestéből ítélve 180cm körül lehet. Te vagy szintén 180 centi és 60kg. Ezekkel az arányokkal körülbelül 28-30 as karod lehet nagyon maximum, mivel én 179 cm, 72kg vagyok 18 éves 7 hónapja gyúrok és most van éppen meg a 37 es kar, itt a kép tessék:

[link]

Ezek után láthatod, hogy mi a helyzet. Te 60kg vagy szóval be kéne tömegelned vagy 18kg ot legalább egy ilyen testért, arról nem is beszélve h az nem lenne ilyen szálkás.(kivéve ha arany genetikád van) Szerinted 18kg ot tudsz hízni egy év alatt?:///:D Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.

2017. ápr. 7. 20:17
 25/38 anonim válasza:
Hülyeséget írtam nincs ezen akkora tömeg, de egy-másfél évet el lehet felejteni mint ahogy a többiek is írták. De te biztosan jobban értessz hozzá mint mi.;D
2017. ápr. 7. 20:21
 26/38 A kérdező kommentje:
Én nem is értek hozzá jobban mint ti,de megkérdeztem ismerősöket,akik biztos jobban értenek hozzá min ti!
2017. ápr. 7. 20:26
 27/38 A kérdező kommentje:
Mint*
2017. ápr. 7. 20:26
 28/38 anonim válasza:
Ha ilyen szinten meg vagy győződve a saját igazadról minek tetted fel a kérdést? Azt gondoltad, hogy maszírozni fogjuk egódat, hogy f**zagyerek vagy?
2017. ápr. 7. 20:34
 29/38 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést,mert én sem tudtam sokat erről,aztán megkérdeztem a gyk-s emberek véleményét.Ti azt írtátok 3-4 év amire ilyen karom lesz,ami nem igaz.Találkoztam edzőkkel akik ismerték a régebbi rokonaimat,akik szintén szerettek gyúrni,izmosak voltak.Ahogy te fogalmaznád:

"Arany genetikám van"

Az ilyen csúnya beszéddel csak az intelligenciádat minősíted.Te pedig nem másért jöttél ide mint vagánykodni pávagyerek módra,hogy neked 7 hónap alatt ilyen karizmod van.Most dönts,vagy a többieknek adsz igazat,hogy 3-4 év kell akkor viszont csúnya hazugság,hogy 7 hónap alatt lett ilyen,vagy te is belátod,hogy folyamatos edzés mellett elég másfél év.

2017. ápr. 7. 21:12
 30/38 anonim válasza:
Szerintem ezt itt fejezzük be. Várjuk a képet!:))
2017. ápr. 7. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!