Heló mindenki! Mit kéne tennem, hogy elérjem a célom? (Lehet kicsit nagyravágyó vagyok:D) Deskripció lent!
Adatok rólam:14 éves,180 centi,kicsit vékony,60kg.
Szeretnék egy enyhén kockás hasat,meg izmosabb bicepszet,lábakat,a vállamat is szeretném ha izmosabb lenne.
Kb. ilyen szeretnék lenni:
Mit kell tennem,hogy ilyen legyek?
Pl. esténként miből mennyit csináljak?Felülés meg fekvőtámasz meg ilyenekre gondolok....

Igen, most kell elkezdeni gyúrni. Mondjuk 16 év alatt én nem súlyzóznék, de edzeni attól még kell.
Most kell elkezdened edzeni hogy....
...mire felnőtt leszel, ne egy darab sz***ak nézz ki, hanem úgy, mint a képen.
De 1 év múlva esélytelen..
De én utánna néztem,és 1 évre bukkantam rá mindenhol.Nem pont olyanra mint a képen,de egy 18 alulihoz képest (Kicsit kisebb izmok stb...)
Azt írták,hogy 1 év.
Majd lesz ahogy lesz,már elkezdtem.

Azt írtad, hogy utánna néztél, és ha heti 3-4x mész edzeni, 1 év, max 1.5 alatt meg lesz, a következő sorod pedig arról szól, hogy nem tudod, mit is kellene ezért a fizikumért tenni.
Fogalmad sincs semmiről, és igen, itt minden kommentelő egy troll, egy gyökér, egyedül te vagy okos. Év végén rakd ki majd a képet arról, hogy mit értél el. köszi.
Hát nagyon jót röhögtem ezen. :DD Ezen a csávón van tömeg rendesen van kb 42-es karja, felsőtestéből ítélve 180cm körül lehet. Te vagy szintén 180 centi és 60kg. Ezekkel az arányokkal körülbelül 28-30 as karod lehet nagyon maximum, mivel én 179 cm, 72kg vagyok 18 éves 7 hónapja gyúrok és most van éppen meg a 37 es kar, itt a kép tessék:
Ezek után láthatod, hogy mi a helyzet. Te 60kg vagy szóval be kéne tömegelned vagy 18kg ot legalább egy ilyen testért, arról nem is beszélve h az nem lenne ilyen szálkás.(kivéve ha arany genetikád van) Szerinted 18kg ot tudsz hízni egy év alatt?:///:D Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
Azért tettem fel a kérdést,mert én sem tudtam sokat erről,aztán megkérdeztem a gyk-s emberek véleményét.Ti azt írtátok 3-4 év amire ilyen karom lesz,ami nem igaz.Találkoztam edzőkkel akik ismerték a régebbi rokonaimat,akik szintén szerettek gyúrni,izmosak voltak.Ahogy te fogalmaznád:
"Arany genetikám van"
Az ilyen csúnya beszéddel csak az intelligenciádat minősíted.Te pedig nem másért jöttél ide mint vagánykodni pávagyerek módra,hogy neked 7 hónap alatt ilyen karizmod van.Most dönts,vagy a többieknek adsz igazat,hogy 3-4 év kell akkor viszont csúnya hazugság,hogy 7 hónap alatt lett ilyen,vagy te is belátod,hogy folyamatos edzés mellett elég másfél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!