Heló mindenki! Mit kéne tennem, hogy elérjem a célom? (Lehet kicsit nagyravágyó vagyok:D) Deskripció lent!
Adatok rólam:14 éves,180 centi,kicsit vékony,60kg.
Szeretnék egy enyhén kockás hasat,meg izmosabb bicepszet,lábakat,a vállamat is szeretném ha izmosabb lenne.
Kb. ilyen szeretnék lenni:
Mit kell tennem,hogy ilyen legyek?
Pl. esténként miből mennyit csináljak?Felülés meg fekvőtámasz meg ilyenekre gondolok....

Az első két válaszoló csak trollkodott egy kicsit,aztán meg még biztosabb lettem benne,hogy nem kell annyi.Utánna meg rájöttem,hogy igazam lett!
Tuti nem kell 3-4 év,max az ilyen lustáknak akik hetente 1-szer mennek el azt is csak hébe hóba.Ha hetente 3-4 alkalommal elmegyek 1 vagy másfél év elég.
Lehet,hogy ti ilyen lusták vagytok,de én nem.
Viszont arra még nem kaptam választ,hogy mit kéne csinálni érte.
Trollok el innen,már majdnem elhittem,hogy tényleg 3-4 év kell de nem sikerült jól előadnotok.

Egy év? 180 centi magassággal? 14 évesen? Ilyen testet?
Jobb ha hiszel nekünk, mert a testépítés nem agysebészet, nem olyan nehéz "pontosan" megtanulni, ahogy te fogalmazol.
Húzd ki a kezed a biliből, egy ilyen test bizony 3-4 év munkája. Szerinted mi poénból járunk évekig edzőterembe? Szerinted ha 1 éve alatt így lehetne kinézni, akkor miért néznének ki ilyen sz***l az emberek? Egy év azért nem nagy cucc, bárki elkezdene edzeni, ha egy év múlva ilyen teste lenne...
Éppen ezért írtam egy évet,már elkezdtem gyúrni,meg nem látszanak az izmok,ami természetes,csak edzés után kb fél óráig felduzzadnak.Csak annyi változott,hogy tovább bírom a fekvőtámaszt,felülésf stb....
De ennek így is kell lennie!
Ennyi idősen,azt hallottam jobb gyúrni,azért is egy év!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!