Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heló mindenki! Mit kéne...

Heló mindenki! Mit kéne tennem, hogy elérjem a célom? (Lehet kicsit nagyravágyó vagyok:D) Deskripció lent!

Figyelt kérdés

Adatok rólam:14 éves,180 centi,kicsit vékony,60kg.

Szeretnék egy enyhén kockás hasat,meg izmosabb bicepszet,lábakat,a vállamat is szeretném ha izmosabb lenne.

Kb. ilyen szeretnék lenni:

[link]

Mit kell tennem,hogy ilyen legyek?

Pl. esténként miből mennyit csináljak?Felülés meg fekvőtámasz meg ilyenekre gondolok....

2017. ápr. 1. 15:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Leírtuk hogy több év. Közel sem fogod elérni,de majd meglátod. sok sikert!
2017. ápr. 2. 21:51
 12/38 A kérdező kommentje:

Az első két válaszoló csak trollkodott egy kicsit,aztán meg még biztosabb lettem benne,hogy nem kell annyi.Utánna meg rájöttem,hogy igazam lett!

Tuti nem kell 3-4 év,max az ilyen lustáknak akik hetente 1-szer mennek el azt is csak hébe hóba.Ha hetente 3-4 alkalommal elmegyek 1 vagy másfél év elég.

Lehet,hogy ti ilyen lusták vagytok,de én nem.

Viszont arra még nem kaptam választ,hogy mit kéne csinálni érte.

Trollok el innen,már majdnem elhittem,hogy tényleg 3-4 év kell de nem sikerült jól előadnotok.

2017. ápr. 2. 22:01
 13/38 anonim ***** válasza:
Hát talán ahogy megy az idő lesz eszed is.Menj naponta 3x kondiba és nyomd a bísztmódot :D és akkor 1hónap múlva mar jó lesz a forma. (hehe)
2017. ápr. 3. 20:17
 14/38 A kérdező kommentje:
Nekem van is eszem most is.Ez inkább rád vall.Egy hónap alatt nem lesz ilyen,azt már beláttam,de nem kell 3-4 év hozzá az már biztos.
2017. ápr. 4. 00:03
 15/38 anonim ***** válasza:
Hu de jót nevettem te kuplungos vagy ember 😂😂😂 de ha 1 hónap alatt így fogsz ki nézni le cumizlak 3-4 év mire így ki leszel dolgozva
2017. ápr. 4. 22:02
 16/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kuplongos,kössz nem kell lecumizni,keress másat.Már mondtam,1 hónap nem elég,de egy év igen.
2017. ápr. 4. 22:11
 17/38 anonim ***** válasza:

Egy év? 180 centi magassággal? 14 évesen? Ilyen testet?

Jobb ha hiszel nekünk, mert a testépítés nem agysebészet, nem olyan nehéz "pontosan" megtanulni, ahogy te fogalmazol.

Húzd ki a kezed a biliből, egy ilyen test bizony 3-4 év munkája. Szerinted mi poénból járunk évekig edzőterembe? Szerinted ha 1 éve alatt így lehetne kinézni, akkor miért néznének ki ilyen sz***l az emberek? Egy év azért nem nagy cucc, bárki elkezdene edzeni, ha egy év múlva ilyen teste lenne...

2017. ápr. 6. 22:20
 18/38 A kérdező kommentje:

Éppen ezért írtam egy évet,már elkezdtem gyúrni,meg nem látszanak az izmok,ami természetes,csak edzés után kb fél óráig felduzzadnak.Csak annyi változott,hogy tovább bírom a fekvőtámaszt,felülésf stb....

De ennek így is kell lennie!

Ennyi idősen,azt hallottam jobb gyúrni,azért is egy év!

2017. ápr. 6. 22:24
 19/38 paper_chaser ***** válasza:
14 évesen még most kezdesz érni. Még gyerek vagy. Ez meg egy felnőtt férfi. Szerintem tedd félre ezeket az ambíciókat és állj neki edzeni. 4 év múlva talán el tudod érni, ha mindent jól csinálsz. Az egy reális cél.
2017. ápr. 6. 22:26
 20/38 A kérdező kommentje:
Sokan mondják azt,hogy most kell ennyi idősen elkezdeni gyúrni,azért is kértem ki személyesen emberek tanácsait.
2017. ápr. 6. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!