Guggolnak súllyal vagy anélkül, lábujjhegyre állnak lépcsőn súllyal vagy anélkül, futnak, bringáznak lépcsőznek gondolom.
2017. márc. 29. 08:18
2/7 anonim válasza:
súllyal guggolunk, nincs az megtiltva
2017. márc. 29. 09:37
3/7 anonim válasza:
Sima telitalpas guggolás először aztán persze súllyal lehet neheziteni.
2017. márc. 29. 19:55
4/7 A kérdező kommentje:
Hát de nem az ezeknek Az edzéseknek a lényege,hogy saját testsúllyal nyomjátok?
2017. márc. 29. 20:21
5/7 anonim válasza:
De igen. Teszem azt az egylábas guggolásnál vagy és már fullra csinálod, akkor 2 vűlasztásod van. Vagy megnézed a fegyenc edzás 2-3-at (bár ezeket én nem ismerem, gondolom nehezitések) vagy pl az öledbe kapsz 5kg súlyt és nyomod azzal. De nem muszáj súly sem, hisz ha megvan a mester lépés mindenből akkor elég a szintentartás is. Én pl már a 7-8. szintnek is örülnék, de ez nem ugy van h hetente emeled a sulyt mint kondinal... ha sietve csinalod rábas*ol. nekem teniszkönyököm lett mert 1-2 hetente emeltem a szintet és be is gyulladt az in a karomban ennek hála...
A fegyenc egy türelmes é s tartós edzés, azoknak való akik valamilyen küzdősportot végeznek és nem csak nagy lufik akarnak lenni. Hisz hiába van erő ha hajlékonyság,mozgás nincs mögötte azt sose használod ki.
2017. márc. 30. 06:25
6/7 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nagy lufi?Én sohasem fekvőtámaszoztam,csak fekvenyomás..És sulis mérésen én nyomtam a legtöbb fekvőt
2017. márc. 30. 10:05
7/7 anonim válasza:
Persze, hisz a sulyod 2-3 x át emeled fekvenyomásnál. Ettől még nyomhatsz sok fekvőt. A lufit arra értem hogy a testépités egy "kinézet sport". Lesz izom de azt sose fogod ugy kihasználni mint egy fegyences. Ha megnézed a két testalkat teljesen más. Lehet hibrid edzést is végezni, az szerintem a legjobb erőt is ad meg kitartást is a kombinált edzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!