Fegyencedzők, saját testsúllyal dolgozók. Tennétek fel magatokról képet?
gondoltam hogy nem lesz túljelentkezés,ennyit a nagy sittes divatról meg a rétinéger kannibálról....
:DDDDDD
hahóóó!!!
testépítést leszóóólóók???
merre vagytok??
vagy fényképezkedtek?
:DDD
engem nem a kamu érdekel.
teremben edzegetnek,nyomják a f@sza kaját meg koxot,aztán kimennek a játszótérre bohóckodni....
testépítőket ismerek akik elértek egy testet,de gettósokat még nem láttam akik be tudják bizonyítani hogy ezzel érték el.
ezért várom a képeket,mert mostanában elég nagy a pofa,csak felmutatni nem tudnak semmit.
A saját testsúlyos edzés nem az izomépítésről, hanem az izomerő fejlesztéséről szól. Ott vannak például a görög szobrok, a spártaiak nem hiszem hogy kokszoltak volna. OK persze, olyat bárki tud faragni stb.
De nézd meg pl Bruce Lee-t (isten nyugosztalja) az eléggé cingár gyerek volt, de azt senki sem vitatja, hogy bivalyerős. Persze ő is edzett súlyzokkal, ezt nem tagadom, de a testépítés akkor még nagyon gyerekcipőben járt. Bruce nagyrészt saját testsúlyos edzést végzett (főleg a gerinc sérülése után).
Meg kéne már érteni, hogy a szép izmokhoz bizony kondi kell, de ahhoz, hogy a 60 kilós gyerek meg tudjon verni egy 110 kilós állatot már inkább fegyencedzés (na meg harcművészet).
én tudom,csak a sok fegyencedzést ajánlgatók nem fogják fel
hogy nem lesznek nagyok tőle. az erőnövelő hatását nem vitatom...
köszi
1. A fegyencedzés nem az izomépítésről szól, hanem az erőnövelésről innentől kezdve nincs mit mutogatni, mert nem az a cél, hogy szép izmos legyek. Hogy milyen izomzata épül ki valakinek tőle az testépítőként tudhatnád, hogy nagyobb részt múlik a kajáláson. Jó kajával kialakul egy alap izomzat ha rendesen elég hosszú ideje csinálja valaki, de az nyilván messze lesz egy testépítőtől akinek az a célja, hogy nagy izmai legyenek.
2. Nem írtad, hogy lány vagy vagy fiú. ha 20 év körüli csinos lány vagy akkor beszélhetünk privátba a képeimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!