Milyen edzésterv javasolt, ha a munkámból adódóan 4 nap szabadidőm van amikor konditerembe tudok menni és 3 nap munka, amikor ugyan tudok edzeni (futás, kettlebell, saját testsúllyal edzés, stb. ), de nem tudok terembe menni?
Ha jól értem, akkor 4 napod szabad egyhuzamban, 3 napot dolgozol szintén egyhuzamban és az a probléma, hogy ez túl sok pihenő így egyben.
Szerintem nem kell túlparázni ezt, szerintem csináld így:
1. nap: edzés (nem dolgozós nap)
2. nap: edzés (nem dolgozós nap)
3. nap: pihenő (nem dolgozós nap)
4. nap: edzés (nem dolgozós nap)
5. nap: pihenő (dolgozós nap)
6. nap: saját súlyos otthoni edzés (dolgozós nap)
7. nap: pihenő (dolgozós nap)
A futást pedig rakd lehetőleg a lábazós naptól legtávolabb.
15:11-es vagyok.
Az izomcsoportokat lehet többféleképpen bontani. Szerintem pl. a mell-váll-tricepsz, hát-bicepsz, láb-has beosztásban csináld. Az otthoni edzésed, az aktuális állapotodnak megfelelően végezd.
Ha érzed, hogy fáradt vagy, izomlázad van, akkor hagyd ki vagy csak néhány sorozatot végezz, hogy kicsit vért pumpálj az izmokba, hogy valami impulzus azért érje őket.
Én csak azt tudom mondani, hogy én mennyit csinálok.
Nagy izomcsoportokra (mell, hát, láb) összesen 12-16 sorozat.
Kis izomcsoportokra (váll, bicepsz, tricepsz) 8-10 sorozat.
Ezt nem lehet megmondani pontosan, függ az aktuális hangulattól, a használt súlytól stb.
Olvasgasd a bodybuilder.hu-t, onnan sok mindent megtudhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!