Fegyencedzők, saját testsúllyal dolgozók. Tennétek fel magatokról képet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 12:06
31/39 A kérdező kommentje:
jaja. én,hogy is mondjam,eléggé elsőkézből tudok infókat és ezek akkora f.szságok hogy az hihetetlen.
2011. jún. 19. 11:41
33/39 anonim válasza:
TOMAtm aha szóval csóró kancigány vagyok ezt eddig nem vettem észre, de biztos jobban tudod. Ha valaki végig elolvasta ezt a könyvet (kételkedem abban, hogy a fegyencedzők nagyobb része megtette volna) és nem funkcionális analfabéta annak le kellett, hogy essen, hogy ez egy kiegészítő edzésprogram ami jól illeszkedik pl a harcművészek erősítésébe. Aki hülye vagy nem olvasta az ne itt szájkaratézon.
34/39 TOMAtm válasza:
a harcművészet alapja az önismeret.ha még magadnak sem vallod be hogy csóró kancigány vagy,akkor hiábavaló az egész. xDDDDD
Kedves Neutronlovag!nem személyeskedésnek szántam,csak leírtam a véleményem.(nem kell magadra venni!)szerintem jogom van hozzá,hiszen(még) szólásszabadságban élünk.
35/39 anonim válasza:
TOMAtm nem veszem én az ilyet magamra, csak sok itt a helikopter :)
36/39 anonim válasza:
Ez a fickó saját testsúllyal gyakorol,és nem kancigó. Gyenge?
37/39 anonim válasza:
38/39 OoTwisToO válasza:
Kérdezö: Figyelj már egy kicsit ide. Mi az a duma, hogy kitöl ijedsz meg jobban a kigyúrt tetovált állattól, vagy a cingár kopaszodótól? Akik csinálják a fegyencedzést, azok mind cingárok, meg kopaszodnak? Mi ez az elöitélet? Akkora marhaságot mondasz...ha annyira nagy a szád, hogy ennyire kemény vagy, akkor nyomjál már le csak egy darab SZABÁJOS egykezes fekvöt...am az is hülyeség, hogy nem nöl a tested töle...hogy a fenébe ne nölne? 2 hete csinálom, de már látom, hogy nagyobb a mellkasomon az izmom meg a tricepszem. Az, hogy a testépítök elértek vmit...mit? Hogy nem tudják bekötni a saját cipöjüket a testüktöl? vagy nem tudják kitörülni a s3ggüket? hát gratulálok. Lehet nem olyan gyors, és látványos a fegyencedzés, de hasznosabb és ingyé van. na viszontlágytojás
39/39 anonim válasza:
Én személy szerint azt javaslom, hogy Fegyencedzés + Súlyzós Edzés, akkor erős is leszel és nagy is. Probléma megoldva. Nem kell választani a kettő között, meg azon vitázni hogy melyik a jobb, úgy is mondhatnánk hogy ez az "Arany Középút".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!